Elkapták a férfit, aki kakival támadt nőkre

Forrás: Thinkstock -
nők férfi rendőrség garázdaság támadás ürülék kaki széklet Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját módszere buktatta le azt a 24 éves szlovák férfit, aki havi rendszerességgel ürülékkel támadt rá több fővárosi nőre. A rendőrség garázdaság gyanújával őrizetbe vette. 

Garázdaság gyanújával eljárást indított a rendőrség a 24 éves Martin M. ellen - írja az ujszo.com-ra hivatkozva az Origo.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A fekáliával támadó férfi havi rendszerességgel, általában este csapott le női áldozataira, akiknek arcára, ruhájára és hajára kente a magával vitt székletet. Olyan is akadt, akit levizelt. A férfit végül egy lakossági bejelentés által fogták el, miután többen látni véltek egy gyanús, ürülékkel bekent embert a károlyfalui buszmegállóban.

A szembesítés során több nő felismerte, a rendőrség gyanúja szerint azonban több áldozata is lehetett a férfinak. A hatóság ezért arra kéri a többi molesztált nőt, jelentkezzen a rendőrségen.

Ettől zengett a Buckingham palota! Íme az 5 legnagyobb botrány Katalin hercegné körülhttp://www.life.hu/news/20151125-katalin-hercegne-5-botranya-amelyet-nem-felejtunk-el.htmlHa az ember lánya egy herceghez megy feleségül, vállalnia kell, hogy csak extrakevés kilengés fér bele a hétköznapjaiba. Katalin hercegnének azonban néhány húzásával idén is sikerült felborzolnia a kedélyeket – mutatjuk, melyek voltak ezek. News--Néma beleegyezés - Fotósorozat a nőket ért erőszak ellenhttp://www.life.hu/news/20151125-fotosorozat-a-noket-ert-eroszak-ellen.htmlSokkal gyakrabban éri erőszak a nőket, mint azt bárki gondolná. Világszerte nők millióit éri diszkrimináció, bántalmazás. A legtöbb esetről senki sem szerez tudomást, a nők csendben tűrnek. News--Bedugta a lyukba a kezét, cserébe kapott egy tetkóthttp://www.life.hu/news/20151125-ingyen-tetovalast-osztogatott-a-sztarok-egyik-kedvenc-tetovalomuvesze-scott-campbell.htmlA világsztárok egyik kedvenc tetoválóművésze önként vállalta, hogy néhány jelentkezőnek ingyen varr a karjára. A dolog különlegessége az volt, hogy mindezt látatlanba tette. NewsOrigoÍgy valósulnak meg az álmok! Nemsokára te is beléphetsz Harry Potter világábahttp://www.life.hu/news/20151125-harry-potter-varazsvilagat-megepitik-kaliforniaban.htmlAz Universal stúdió hamarosan megnyitja The Wizarding World of Harry Potter nevű parkját, ahol bárki megtapasztalhatja, milyen a csodálatos varázslóvilágban élni. News--Szívszorító videó! Így hozták vissza az életbe a beteg, csontsovány, hontalan kutyáthttp://www.life.hu/news/20151124-beteg-csontsovany-hontalan-kutyat-hoztak-vissza-az-eletbe.htmlAz Alice-re keresztelt kutyusra borzalmas állapotban találtak rá egy elhagyatott tuk-tukban, Indiában. News--Körözött kisbabát fogtak el a rendőrök Röszkénhttp://www.life.hu/news/20151124-korozott-kisbabat-fogtak-el-a-rendorok-roszken.htmlEngedély nélkül vitte el otthonról 5 hónapos kisfiát egy 33 éves szerb férfi - az osztrákok körözték. A rendőrség Röszkén fogta el őt a gyerekkel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.