Újra itt a Fekete Péntek - Rengeteget spórolhatsz, ha ma vásárolsz!

Forrás: Thinkstock -
vásárlás akció leárazás Fekete Péntek Black Friday
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét Fekete Péntekre virradtunk: számtalan áruház és internetes üzlet kínálja ma jóval olcsóbban portékáját, így annak, aki olcsóbban szeretné beszerezni a karácsonyi ajándékokat, ma mindenképp érdemes vásárolnia.

Hatalmas akciókkal várják az üzletek vásárlóikat Black Friday, azaz Fekete Péntek alkalmából: akár 70-90 %-al olcsóbban lehet ma vásárolni, így aki még nem szerezte be a karácsonyi ajándékokat, akár tízezreket is spórolhat, ha többek közt ruhákat, háztartási gépeket, vagy elektronikai eszközöket vásárol - akár az interneten, akár az áruházakban.

Forrás: Thinkstock

Erre várnak nők milliói

A "Black Friday" csaknem ötven éve a hálaadást követő péntek - idén november 27-e - elnevezése az Amerikai Egyesült Államokban; ez a nap hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete, amikor rendkívüli kedvezményekkel várják a vásárlókat a kereskedők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.