Szerinted ki nyeri a Sztárban sztárt? - SZAVAZZ!

Forrás: EVA/Eva -
Tóth Gabi Csobot Adél Peter Sramek Sztárban sztár Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este Sztárban sztár-döntő, és már csak négy énekes van versenyben. Tóth Gabi Kis Grófo, Peter Srámak Hernádi Judit, Csobot Adél Selena Gomez, Gáspár Laci pedig Bonnie Tyler bőrébe bújik majd. Mi pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy ti kinek szurkoltok, szerintetek ki nyerje meg a versenyt? 

Ki nyerje a Sztárban sztárt?

Forrás: EVA/Eva

Hatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár műsorban Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-havas-henrik-a-sztarban-sztarrol-beszelt.htmlA Sztárban sztár egyik zsűritagja, Havas Henrik nagy meglepetést okozott a nézőknek azzal, hogy nem mond éles kritikát a versenyzőkről. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen őszintén még soha nem vallott Berki Krisztián a magánéletéről - Friderikusznak ő is megnyílthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban-vallott-maganeleterol-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián Friderikusz Sándor műsorában nagy lépést tett az önismeret felé és felelős társként és apaként vallott.TV + SztárokOrigoMilánóban romantikázik a Hajdú-házaspárhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-milanoban-romantikazik-a-hajdu-hazaspar.htmlSarka Kata és Hajdú Péter külföldre utaztak. TV + Sztárok--Sztárban sztár: "Fiú fog nyerni, mégpedig Gáspár Laci"http://www.life.hu/sztarok/20151128-wolf-kati-szerint-gaspar-laci-nyeri-a-sztarban-sztart.htmlA Sztárban sztár harmadik szériájának már kiesett versenyzői szerint igazán a két fiúnak, Peter Srameknek és Gáspár Lacinak van esélye a győzelemre. TV + SztárokOrigoOláh Gergő a Got Talent színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-olah-gergo-a-got-talent-szinpadan.htmlA Hungary’s Got Talent első élő elődöntő adásának extraprodukciójaként az X-Faktor 2012-es győztese, Oláh Gergő énekli majd az RTL Klub vadonatúj filmsorozatának, a Válótársaknak a főcímdalát. A Beleállok című dal szövegét Gergő korábbi mentora, Geszti Péter írta. TV + Sztárok--És tényleg meztelen! Niabe Doriane Éva-kosztümben énekelthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-a-hungarys-got-talent-elso-elo-showja.htmlIlyen még nem volt tehetségkutatók színpadán! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.