Vujity Tvrtkót megviselte a Gesztesis beszélgetés - Megdöbbentő vallomás

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 interjú beszélgetés Gesztesi Károly Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető elárulta, élete legnehezebb interjúja volt a nemrég Gesztesi Károllyal készült beszélgetés.

A Mokka adásban Vujity Tvrtko készített interjút Gesztesi Károllyal, aki miatt nemrég elmaradt egy előadás Győrben, mert nem érkezett meg a színházba. A riporter és alanya közötti furcsa beszélgetést a Life.hu is megmutatta, most pedig kiderült Tvrtko, hogyan érezte magát, mialatt a színészt faggatta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Gesztesi Károly nem barátom. Nem tudom, hol lakik, ő sem tudja, hogy én hol élek. Nem járunk össze, nem szoktunk egymással vacsorázni. Többször is találkoztunk már az életben, de megbeszélt találkozónk nem volt még. Ugyanakkor tisztelem és becsülöm őt. S érzem a felelősségét annak, hogy nekem ír, engem hív, tőlem kér tanácsot. Ahogy a beszélgetés során is elmondtam, pécsi fiúként megtisztelő, ha egy fővárosi művész megtisztel a bizalmával, nekem árulja el titkait, amelyeket őrzök, hiszen köt az ígéretem" - kezdi nyílt levelét.

"Sem pár órával korábban, amikor hajnalban beszéltünk, sem ott a helyszínen, pár másodperccel a beszélgetés megkezdése előtt nem érzékeltem, hogy ebből az interjúból baj lehet. Kollégáim sem jelezték, hogy a művész úr ne lenne interjúra képes állapotban. Életem egyik legnehezebb beszélgetése volt a mostani. Szakmailag is, emberileg is. Nem egy klasszikus interjú volt, már beszélgetés közben éreztem, hogy faggathatom én a minisztert vagy a sztársportolót, ez lesz a legidézettebb beszélgetése a napnak, a hétnek, s talán a hónapnak, évnek is" - kezdte a riporter, aki úgy érzi, a színész nincs jó passzban.

„Gesztesi Károly bajban van. Nem leszek álszent, látom és látja ezt mindenki. Könnyű lenne, s egyes sajtótermékeket látva könnyű is őt megrugdosni. Megítélés kérdése, hogy padlón fekszik-e vagy csak féltérdre ereszkedett, ám a baj látható, érezhető. Sokan mondják, hogy segíteni kell. Sokan pedig azt, hogy magának köszönheti a bajt, okolja csak az alkoholt meg önmagát" – írta Tvrtkó a tenyek.hu oldalon, ahol a teljes írást elolvashatod.

Pierrot: "Balázsék dala? Szóra sem érdemes!"http://www.life.hu/sztarok/20151216-pierrot-az-mtva-a-dal-2016-zsuritagja-elmondta-a-velemenyet-sebestyen-balazsek-dalarol-amit-neveztek.htmlA Dal 2016 sajtótájékoztatóján többek között arról faggattuk Pierrot-t, hogy Polgár Peti „HungaryCool" című nótája, amiben Sebestyén Balázs is szerepet vállalt, miért nem került be a 30 legjobb közé.TV + Sztárok--Megható képsorok! 18 éves felvétel került elő Zámbó Jimmyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-zambo-jimmyrol-meghato-felvetel-kerult-elo.htmlAz 1997-es tévéfelvételen a Király egy rajongó családot látogat meg, akik könnyekig hatódva fogadják az énekest. TV + Sztárok--Berki Krisztián rávette kislányát, hogy káromkodjon egyethttp://www.life.hu/sztarok/20151216-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-kislanya-igy-karomkodik.htmlA magyar macsó bebizonyította: lánya, Natasa Zselyke több ezer kilométer távolságból is hallgat az apai szóra. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András: "Nem Reni ellen versenyzek!"http://www.life.hu/sztarok/20151215-kallay-saunders-andras-nem-reni-ellen-versenyzek-interju-az-enekessel.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tatár Csilla visszatér A Dal műsorába és Harsányi Levente oldalán újra szebbnél-szebb ruhakölteményekben bűvöli majd el a nézőket és a színpadra álló énekeseket. A zsűriben viszont nagy változások történtek, hiszen egyedül Pierrot maradt a tavalyi gárdából, aki mellett Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós foglal majd helyet. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoZsédát rémálmából ébresztették a Dallalhttp://www.life.hu/sztarok/20151215-zsedat-remalmabol-ebresztettek-a-dallal-aztan-minden-jora-fordult-hiszen-o-lett-a-dal-2016.htmlAz énekesnő megálmodta, hogy ott lesz az Eurovízión, de szerencsére a rémálomból a valóságban csupa jó sült ki. TV + Sztárok--Hatalmasat esett a színpadon Demi Lovato - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151215-demi-lovato-fenekre-esett-a-szinpadon-tovabb-folytatta-a-showt-foto.htmlA dögös énekesnő az iHeartRadio Jingle Bell gáláján lépett fel, amikor hirtelen megbotlott, és fenékre esett. A show persze nem állt meg, és a sztár profin lenyomta a produkciót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.