Az Internet Explorernek vége: nem támogatja többet a böngészőt a Microsoft

Forrás: Thinkstock -
támogatás böngésző Microsoft Internet Explorer fejlesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Microsoft a mai naptól nem támogatja tovább az Internet Explorer 7, 8, 9, és 10 változatát.

Véget ért egy korszak: a Microsoft nem támogatja tovább az Internet Explorert. Ez azt jelenti, hogy sem új frissítések, sem javítások nem jönnek ki a böngészőre, így a használata elavulttá, és kevésbé biztonságossá válik majd.

Forrás: Thinkstock

A cég erre a felhasználókat is figyelmeztette, őket az Internet Explorer 11 vagy a Microsoft Edge felé terelik.

Tinderezők, figyelem! Kiszivárgott a program titka http://www.life.hu/news/20160112-pontoz-minket-a-tinder-egymashoz-rendeli-az-embereket-a-nepszeru-tarskereso.htmlA társkereső titokban rangsorolja a felhasználókat, attól függően, hogy mennyire kívánatos egy ember fotója. A hírek szerint nem véletlen, hogy kit dob fel nekünk az oldal. News--Párja kezei között halt meg az anyakenguru – Szívszorító fotó!http://www.life.hu/news/20160113-parja-kezei-kozott-halt-meg-az-anyakenguru.htmlMegható pillanatot sikerült elkapnia egy fotósnak Ausztráliában. A képek már az egész világot bejárták. News--Itt a nap híre: Steven Seagal szerb állampolgár lett http://www.life.hu/news/20160112-steven-seagal-szerb-allampolgar-lett-a-szinesz-imadja-az-orszagot-aikidot-fog-oktatni.htmlA színész az orosz RT hírei szerint a napokban szerb állampolgár lett. Aleksandar Vucic miniszterelnök saját maga írta alá az ehhez szükséges dokumentumokat. News--Hétvégén beköszönt az igazi tél: Fagyos napok következnek! http://www.life.hu/news/20160113-hetvegi-idojaras-didergos-napok-varnak-rank-visszater-a-teli-hideg.htmlBár az elmúlt napokban szép, szinte kora tavaszias időjárásnak örülhettünk, a hét vége felé sajnos visszatérnek a didergős hétköznapok. News--Párja kezei között halt meg az anyakenguru – Szívszorító fotó!http://www.life.hu/news/20160113-parja-kezei-kozott-halt-meg-az-anyakenguru.htmlMegható pillanatot sikerült elkapnia egy fotósnak Ausztráliában. A képek már az egész világot bejárták. News--Saját zsírjából készült szappannal alázta meg exét a kínai lányhttp://www.life.hu/news/20160113-egy-kinai-lany-zsirleszivas-utan-a-sajat-zsirjabol-keszult-szappannal-alazta-meg-exbaratjat.htmlMeglehetősen bizarr módon vágott vissza az őt kövérnek nevező exbarátjának egy Hsziaohsziao nevű lány. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.