Így változott meg Amal Clooney élete az esküvő után

esküvő házasság hírnév George Clooney ügyvéd Amal Alamuddin Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney felesége először adott interjút híres férje nélkül, amelyben többek között a hirtelen jött hírnévről is szó esett.

Ilyen még nem volt: először adott interjút férje, George Clooney nélkül Amal Clooney. Az emberjogi ügyvédnő, aki 2014 szeptemberében esküdött örök hűséget a hollywoodi sztárnak, washingtoni tartózkodása alatt volt az NBC News műsor vendége, ahol munkája és tevékenysége mellett a hirtelen jött hírnévről is szó esett.

Forrás: AFP/Louisa Gouliamaki

Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-t

A földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Most minden Amal Alamuddinról szól, de minket az is érdekel, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár - kattints ide a cikkünkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.