George Clooney felesége először adott interjút híres férje nélkül, amelyben többek között a hirtelen jött hírnévről is szó esett.

Ilyen még nem volt: először adott interjút férje, George Clooney nélkül Amal Clooney. Az emberjogi ügyvédnő, aki 2014 szeptemberében esküdött örök hűséget a hollywoodi sztárnak, washingtoni tartózkodása alatt volt az NBC News műsor vendége, ahol munkája és tevékenysége mellett a hirtelen jött hírnévről is szó esett. 

Forrás: AFP/Louisa Gouliamaki

Ugyanazokat a munkákat csinálom, mint azelőtt. Ha ezek több figyelmet kapnak, mint azelőtt, az csak jó - mondta el a műsorvezetőnek Amal, aki jelenleg a Maldív-szigetek bebörtönzött elnökét, Mohamed Nasídot védi. Azt hiszem, a hírnévvel együtt jár egy bizonyos mennyiségű felelősség is - vélekedett Mrs. Clooney.

Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-t
A földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Most minden Amal Alamuddinról szól, de minket az is érdekel, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár - kattints ide a cikkünkért!