A műsorvezető gyermeke születése után két hónappal a köztévé, A Dal 2016 című műsorában tér vissza, és ennek kapcsán nagy mosollyal az arcán mesélte el, hogy kisfiának nem kell majd sokat mellőznie őt.

Tatár Csilla Harsányi Levente oldalán jelent meg A Dal sajtótájékoztatóján. A szülési szabadság után visszatérő műsorvezető leszögezte, hogy az élő show alatt kisfia a legjobb kezekben lesz.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Drámain hangzik, hogy két hónappal a szülés után visszatérek, de a valóságban ez összesen hat szombat estét jelent. Ezen a hat estén a kisfiam az apukájával lesz pár órát. Ez mindkettőjüknek nagyon jót fog tenni. Eddig is mindent hozzá alakítottunk, így ebben az esetben sem kellett választanom az anyaság és a munka között. Szerintem ez a hat este vállalható" – magyarázta Csilla, aki hozzátette, napközben a próbák alatt vele lesz a kisfia, de amint elindul az élő show, Milán otthon pihen majd, nyugodt körülmények között.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Csilla azt sem rejtette véka alá, hogy 20 kilót szedett fel terhessége alatt, amit nagyon hamar leadott.

„Húsz kilót híztam a terhességem alatt és 15 kilót már le is adtam. Egyáltalán nem fogyókúráztam, hiszen még mindig szoptatok. A maradék öt kiló majd lemegy, de nem fogyókúrázom és nincs is erőm a súlyommal foglalkozni. Otthon a kisfiamat magamra szoktam kötni, úgy végzem a házimunkát és ez remekül tréningez. Nem fogok úgy kinézni A Dal 2016-os színpadán, ahogy tavaly, de ez nem is érdekel" – nevetett Csilla.

Újítások A Dal 2016 színpadán
Átalakított nézőtérrel, megújult látvánnyal, különleges díszlettel és egyedi vezérlő és fénytechnikai megoldásokkal indul A Dal 2016 szombat este. Az első elődöntőben mérettetik meg az első tíz Dal abból a harminc pályaműből, amelyet egy tíz fős szakmai elő-zsűri juttatott tovább a zenei műsorba. Szombaton színpadra lép: Benji - Kötéltánc, ByTheWay – Free to fly, Egy másik zenekar – Kéne közös kép, Freddie – Fehérvári Gábor Alfréd - Pioneer, Mohamed Fatima – Ott leszek, Mushu – Uncle Tom, Odett - Stardust, Tolvai Reni - Fire, Török Jázmin – Power of love és Veres-Kovács Petra –Singing peace.