Sarka Kata a repkedő mínuszok ellenére is ledobta a textilt: Fotó!

Sarka Kata sztárszerző fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata, a Life.hu sztárszerzője a téli hideg ellenére is fürdőruhában fotózta magát. Csodás testét pedig közzé is tette nyilvános Instagram-oldalán.

Sarka Kata, akinek legutóbb is épp bikinis fotójától olvadoztunk, most megint forró fotót posztolt közösségi oldalára:

Forrás: Instagram/katasarka
Király Viktor lesz A Dal első elődöntőjének sztárvendégehttp://www.life.hu/sztarok/20160123-kiraly-viktor-lesz-a-dal-2016-elso-elodontojenek-sztarvendege.htmlTöbb hónapos amerikai tartózkodása után A Dal 2016 színpadán láthatják újra Király Viktort a rajongók, aki csak a műsor miatt repült haza. TV + Sztárok--Most már biztos! Lajcsit holnap szabadlábra helyezik –Ügyvédje nyilatkozott a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20160123-galambos-lajos-zenesz-ugyvedje-dr-frohlich-krisztian-megerositette-hogy-lajcsit-szabadlabra-helyezik.htmlGalambos Lajos ügyvédjét telefonon értük el. Dr. Fröhlich Krisztián megerősítette, hogy a zenész vasárnap már otthon ebédelhet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Vasárnap reggel 8-kor elhagyhatja a celláját" - Lagzi Lajcsi holnap végre hazatérhet a családjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160123-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-holnap-vegre-hazaterhet-a-csaladjahoz-a-bortonbol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, vasárnap reggel végre átölelheti családját a mulatószene koronázatlan királya, Lagzi Lajcsi.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEltörte a lábát Both Miklós A Dal zsűritagjahttp://www.life.hu/sztarok/20160122-both-miklos-zenesz-a-dal-2016-zsuritagja-eltorte-a-labat-mert-baleset-erte.htmlA Dal 2016 egyik új zsűritagja, január elején egy népzenegyűjtő úton járt Ukrajnában, ahol baleset érte és eltörte a lábát. TV + Sztárok--Egymás ellenfelei lesznek: Kállay-Saunders és Tolvai Reni harcba szállhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-kallay-saunders-andras-es-tolvai-renata-a-harcban-egymas-ellenfelei-lesznek.htmlA szerelmesek eleve versenytársakként ismerkedtek meg egykor a Megasztárban, most pedig ha az elődöntőn versenyben maradnak, A Dal színpadán kell megküldeniük a továbbjutásért. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoSzétplasztikáztatta arcát Bruce Willis lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160122-bruce-willis-lanya-rumer-willis-felismerhetetlen-a-plasztikai-mutetektol.htmlRumer Willis, ha tovább folytatja a műtéteket, teljesen felismerhetetlen lesz! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.