Szomorúan kezdődött, még nagyobb veszteségekkel folytatódott az idei év néhány hírességnél: először Lemmy Kilmistert veszítette el a világ, őt követte a legendás David Bowie, majd Céline Dion férje, René Angélil maradt alul a rákkal folytatott küzdelmében. Így köszöntek el gyászoló sztárjaink szeretteiktől.

Iman Abdulmajid és David Bowie

A szomáliai származású modell 24 év házasság után veszítette el férjét, David Bowie-t. Iman gyászának Twitter oldalán adott hangot több, szívszorító bejegyzéssel. Addig nem fogod tudni, mennyit ért a pillanat, amíg emlékké nem válikszólt Iman egyik posztja szeretett férjéről.

Forrás: AFP/2005 Getty Images/Evan Agostini

Ozzy Osbourne és Lemmy Kilmister

Lemmy Kilmister, a Motörhead frontembere 2015 decembere végén hunyt el rákban. A legendás zenészről többek között legjobb barátja, Ozzy Osbourne is megemlékezett: Ő volt az én hősöm. Rohadt jó ember és jó barát is volt. Soha nem fogom őt elfelejteni.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Céline Dion és René Angélil

A kanadai énekesnő sokáig nem nyilatkozott és nem mutatkozott nyilvánosság előtt férje és menedzsere, René Angélil halála után. Céline a temetés után köszönte meg rajongói támogatását és szeretetét, amelyet az elmúlt időszakban kapott, nemrég pedig az itt is látható fényképpel búcsúzott el férjétől.

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Larry Busacca