Elviselni az elviselhetetlent: így vettek búcsút elhunyt szeretteiktől a sztárok

Forrás: AFP/2005 Getty Images/Evan Agostini -
Lemmy Kilmister búcsú Twitter feleség barát Iman Abdulmajid temetés gyász Céline Dion veszteség család David Bowie Ozzy Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorúan kezdődött, még nagyobb veszteségekkel folytatódott az idei év néhány hírességnél: először Lemmy Kilmistert veszítette el a világ, őt követte a legendás David Bowie, majd Céline Dion férje, René Angélil maradt alul a rákkal folytatott küzdelmében. Így köszöntek el gyászoló sztárjaink szeretteiktől.

Iman Abdulmajid és David Bowie

Forrás: AFP/2005 Getty Images/Evan Agostini

Ozzy Osbourne és Lemmy Kilmister

Forrás: AFP/Ethan Miller

Céline Dion és René Angélil

A kanadai énekesnő sokáig nem nyilatkozott és nem mutatkozott nyilvánosság előtt férje és menedzsere, René Angélil halála után. Céline a temetés után köszönte meg rajongói támogatását és szeretetét, amelyet az elmúlt időszakban kapott, nemrég pedig az itt is látható fényképpel búcsúzott el férjétől.

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Larry Busacca
Valaki mást szorított keblére Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-sarka-kata-musorvezeto-a-kutyajat-olelte-magahoz.htmlA Life.hu sztárszerzője képmegosztó oldalán köszönt be rajongóinak kis kedvencével, Hajdú Millával. TV + Sztárok--Dér Heni: "Felháborító, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégámmal bánnak"http://www.life.hu/sztarok/20160204-der-heni-kiakadt-felhaborodott-a-hiren-miszerint-hiv-fertozott-egy-magyar-sztarenekesnon.htmlTöbb hazai énekesnő is nemtetszését fejezte ki azzal a hírrel kapcsolatban, miszerint egy magyar sztár HIV vírussal fertőzött. Most Dér Heni szólalt fel az ügyben. TV + Sztárok--Valaki mást szorított keblére Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-sarka-kata-musorvezeto-a-kutyajat-olelte-magahoz.htmlA Life.hu sztárszerzője képmegosztó oldalán köszönt be rajongóinak kis kedvencével, Hajdú Millával. TV + Sztárok--Hallgasd meg Lagzi Lajcsi börtöndalát - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160203-mar-hallhato-lagzi-lajcsi-bortondala-a-zenesz-a-szeretteinek-szanta-a-dalt-video.htmlAz énekes egy saját szerzeményben foglalta össze a börtönben eltöltött 125 napját. Az eredmény igazán fülbemászó lett! TV + Sztárok--Másfél évig nős férfival járt Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-masfel-evig-nos-ferfival-jart-bauko-eva-aki-a-pszichiatere-volt.htmlA celeb megnyílt, és őszintén mesélt Hódi Pamelának a legféltettebb vágyairól és még a zűrös ügyeiről is. TV + Sztárok--Állítják: tehetségkutatóban is szerepelt a HIV-fertőzött énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-a-hiv-fertozott-enekesno-tehetsegkutatoban-is-szerepelt.htmlÚjabb hírek szivárogtak ki a HIV-pozitív énekesnőről, akinek kiléte továbbra sem derült ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.