A TV2 híradósát telefonon értük el, és arról faggattuk, mit szól párja, Bochkor Gábor kijelentéséhez, miszerint: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék".

Ahogy a Life.hu is megírta,  a rádiós Pierce Brosnan színész és felesége közös fotója apropóján fogalmazta meg véleményét, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot. Ugyanis a hírek szerint Brosnant nem érdekli, hogy felesége elhízott, és ugyanúgy imádja őt, mint korábban. Bochkor szerint ez csak álságos udvariasság, valójában mindenki kiakad, akinek a párja kövér vagy ápolatlan lesz a kapcsolatuk alatt. Várkonyi Andi jól ismeri Bochkor Gábort, és pontosan tisztában van azzal, hogy egy rádiós műsorvezetőnek erőteljesebben kell képviselnie a véleményét, hogy az emberek felkapják a fejüket egy-egy kijelentéssel kapcsolatban, és kialakuljon egyfajta diskurzus műsorvezető és hallgató között.

Forrás: TV2

„Egyetértek Gáborral, de azt tudni kell, hogy ő sokszor nagyon sarkítja a véleményét. Az túlzás, hogy azért, mert elhízik valaki, méltatlanná válik arra, hogy szeressék, ugyanakkor abban teljesen igaza van, hogy egy párkapcsolatban illik a másikat megtisztelni azzal, hogy vonzóan és ápoltan nézzünk ki. Az egyértelmű, hogy az évek során változunk, megjelennek apró ráncok, de ezeket leszámítva igyekezzünk megtartani azt a formánkat, amibe a kedvesünk beleszeretett. Természetesen nem azt mondom, hogy egy nőnek topmodellként kell kinéznie, és egy férfi legyen Arnold Schwarzenegger, csupán maradjunk igényesek magunkkal szemben" – mondta Andi.