Megszűnhet Balázsék reggeli műsora

Forrás: RTL Klub -
Vadon Jani Morning Show Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem először vizsgálja a műsort. Mivel visszaesőnek számítanak, akár a Class FM frekvenciaengedélyét is bevonhatják, ami idén novemberben járna le.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri „a kifogásolható műsorrészek nem a korosztály számára feldolgozható módon használt humorral, kifigurázva (...) ábrázolták az erőszakot, valamint a felvetett szexuális témákat érzelemmentesen, erős obszcén kifejezésekkel ábrázolták” – írta az NMHH közleményében, utalva a Morning Show december 30-i és január 4-i adására. Azt kifogásolták, ahogy a műsorvezetők a kölni szilveszteri erőszaksorozatot és a gyerekek alkoholfogyasztását interpretálták.

Forrás: RTL Klub

A rádió helyzetét súlyosbítja, hogy Balázsékat már az ELTE gólyatáborában történtek miatt is megbüntették, tehát nem először kerülnek a hivatal célkeresztjébe. Akkor pénzbüntetést kaptak. A Blikk úgy tudja, döntéssel akár a Class FM frekvenciaengedélyét is bevonhatják, ami egyébként idén novemberben járna le.

A napilap kereste az ügyben a Class FM-et és a Médiahatóságot is. A rádiónál közölték: nem kívánnak nyilatkozni, a hatóság pedig azt válaszolta, 40 napjuk van a vizsgálatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.