Holtan került elő a meggyilkolt M. Vivien falujából egy másik eltűnt

öngyilkos holttest megtalálás falu férfi Kakucs öngyilkosság meggyilkolás Inárcs előkerülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb holttestre bukkant a rendőrség Kakucs környékén - annál a falunál, ahol néhány hete megtalálták a meggyilkolt M. Vivien holttestét is.

A Bors szerint a 40 éves kakucsi férfi, T. Tibor januárban tűnt el a faluból, a rendőrség pedig a napokban bukkant rá a holttestére egy a Kakucs Ring közelében egy kutyasétáltató által.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

A rendőrség március 19-én (szombaton) megtalálta Kakucs környékén a január óta eltűntként keresett férfi holttestét. Idegenkezűségre, gyilkosságra vagy más bűncselekményre utaló jelet nem találtunk, közigazgatási eljárásban folyik a vizsgálat

Egyesek szerint adósságai voltak, és öngyilkosságba menekült, mások azonban mindezt határozottan tagadták a lapnak. Az emberek mindenfélét beszélnek, már senki sem tudja, mi az igazság, mindenesetre a rejtélyek mindenkit felizgatnak. Nagy a nyugtalanság most a faluban - mondta el a lapnak egy helybeli. M. Vivient szerdán helyezik örök nyugalomra.

Katalin hercegné elárulta, mivel vette le lábáról Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20160322-katalin-hercegne-elarulta-melyik-unnepi-etelt-keszitette-el-eloszor-erzsebet-kiralynonek.htmlVilmos herceg neje első alkalommal adott interjút szólóban, amelyben többnyire az anyakirálynőről és gyermekeiről beszélt. News--Férjével együtt vetkőzött meztelenre Emma Thompsonhttp://www.life.hu/news/20160322-emma-thompson-szineszno-ferjevel-greg-wise-zal-egyutt-vetkozott-meztelenre.htmlA brit színésznő és férje, Greg Wise színész a jó cél érdekében döntött úgy, hogy megválnak ruháiktól egy figyelemfelhívó kampány kedvéért. NewsOrigoTöbb millió dollárra perelték a Kardashian nővérekethttp://www.life.hu/news/20160322-kim-kourtney-es-khloe-kardashian-valosagshow-sztarokat-tobb-millio-dollarra-pereltek-be.htmlEgy amerikai befektetési cég 180 millió dollára, vagyis körülbelül 50 milliárd forintnak megfelelő összeget követel Kim, Khloe és Kourtney Kardashaintól. News--"Pillanatnyilag nem látok más alternatívát" - Újra megszólalt Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/news/20160320-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-nem-akart-a-media-kozeppontjaban-allni.htmlA súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta utolsó kívánságát teljesíti a menedzsere, Sabine Kehm azzal, hogy nem nyilatkozik a médiának a svájci otthonában lábadozó autóversenyző állapotáról. News--Elhunyt a világhírű bűvész, Paul Danielshttp://www.life.hu/news/20160317-paul-daniels-buvesz-meghalt.htmlA britek kedvenc tévésztárja és a bűvészvilág egyik legkiválóbbika 77 éves volt. NewsOrigoEgereket és ürüléket találtak egy reformételeket előállító üzembenhttp://www.life.hu/news/20160316-egerek-es-urulek-talalasa-miatt-bezartak-egy-reformeteleket-eloallito-uzemet-csongrad-megyeben.htmlA Nébih azonnali hatállyal megtiltotta a Csongrád megyei üzem működését. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.