A Galambos család nemrégiben Mexikóba utazott, sokan úgy vélik, hogy már nem is akarnak onnan hazajönni. Lajcsiék ugyan még nem döntöttek, de máris szinte visszautasíthatatlan ajánlatot kaptak egy Mexikóban élő magyartól.

A mulatóskirály és családja a közép-amerikai országban időzik, és bár a Galambos-gyerekeket várják vissza az iskolába, könnyen lehet, hogy a família mégsem fog hazatérni. Lajcsit nem akármilyen ajánlattal környékezte meg egy magyar milliárdos, akinek a kiléte egylőre ismeretlen - írja a Blikk

Forrás: RTL Klub

Állítólag néhány napja kereste fel a Mexikóban élő gazdag üzletember Lajcsi ügyvédjét, és felajánlotta, hogy a zenész egész családjával kitelepülhet hozzá. Biztosít számukra otthont és elegendő pénzt is.

“A férfi Mexikóvárostól 400 kilométerre lakik, annak idején illegálisan érkezett az országba, de mostanra már állampolgárként éli ott az életét” - mondta dr. Fröhlich Krisztián a lapnak. Arról egyelőre nincs információ, hogy Lajcsi hogyan reagált az ajánlatra, de a milliárdos üzletember - aki nagy rajongója a mulatós zenének - még testőröket is biztosítana a családnak a biztonságuk érdekében.