Galambos Lajos iskola gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi és családja Mexikó egyik szállodájában pihen. A zenész legutóbb azt nyilatkozta, nagyon jó ott nekik, és ahol az embernek jó, ott szívesen marad. A gyerekeket viszont  várják vissza az iskolába.

Néhány napja röppent fel a hír, hogy Galambos Lajos árulja a birtokát, amit most lázasan újítanak fel a munkások, ám azt nem tudni, hogy Lajcsiéknak készül a renoválás, vagy esetleg egy új tulajnak - írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

Eközben Lajcsiék Mexikóban pihennek, kiutazásukkor sokakban felmerült, hogy talán nem is akarnak onnan hazajönni többet. Ám a Bors információja szerint ezzel ellentétben áll, hogy a gyerekeket nem íratták ki az iskolából.

„A gyerekek osztálytársaitól tudjuk, hogy nem iratkoztak ki a suliból, vagyis nemsokára hazatérnek. Az persze kérdés, hogy ide jönnek-e vissza. Ez a felújítás, ami bent folyik, nagyon úgy néz ki, mintha az új tulajnak készülne, nagyon nagy átala­kítások vannak, nem csak egy sima tisztasági festésről beszélünk” - morfondírozott Lajcsi szomszédja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.