Öngyilkos akart lenni a Farm első párbajgyőztese, Dóra

Forrás: RTL Klub -
Farm Dóri öngyilkos öngyilkosság Farm (reality) RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több fontos embert is elveszített az életéből a háromgyermekes anyuka, aki a tragédiák miatt öngyilkos akart lenni.

A Farm első párbajának győztese, Dóra szörnyű megpróbáltatásokon esett át. Öt év alatt elvesztette a nagynénjét, az édesapját és a bátyját is. Mindhárman daganatos megbetegedés következtében haltak meg, ami annyira megviselte Dórát, hogy három évvel ezelőtt öngyilkos akart lenni - írja a Blikk.

Forrás: RTL Klub

A szörnyű időszak apja testvérének betegségével kezdődött, aki, mint mondta, nagyon közel állt hozzá. Elvesztése az egész családot megviselte.

“Nehéz időszak volt, amikor meghalt, mindannyian megtörtünk” - mondta Dóra a lapnak. “Alig telt el egy hónap, amikor kiderült: édesapámnak vastagbélrákja van. Borzalmas volt, azt hittem, elájulok. Küzdött, a diagnózis után még két évet élt, bár sokat szenvedett. Nem adta fel könnyen, az utolsó napig ápolta a szőlőjét, itt is lett rosszul, egy hasüregi trauma vitte el alig pár óra alatt" - folytatta élete legszörnyűbb időszakának történetét a Farm játékosa. Azonban itt még nem ért véget a szomorú hírek sora. Édesapja temetése után egy héttel kiderült, hogy testvére, Zsolt bőrrákos. “Ezt már nem tudtam elfogadni. Zsoltit is kezelték, műtötték többször, de nem segített semmi. A halála előtti utolsó hónap maga volt a pokol, olyan fájdalmai voltak, hogy szinte lebénult, tehetetlen voltam” - mondta Dóra, aki ezek után mély depresszióba zuhant. “Volt, hogy csak álltam a konyhában, és teljesen kilátástalannak éreztem az életemet. Ám ott vannak a gyermekeim, nem dobhattam el az életem. Beléjük kapaszkodtam a legnehezebb pillanatokban” - vallotta be Dóra, aki azóta már lélekben megerősödött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.