Saját fia ölte meg Amerika egyik kedvenc tévését, Stacy Fawcettet

Forrás: Facebook/Stacy Fawcett -
gyilkosság halál tinédzser blogger rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves televíziós személyiséget az otthonában találták meg 17 éves fia holtteste mellett. A hírek szerint a tettes a nő másik gyermeke, aki megölte magát is a történtek után. 

Stacy Fawcett igazi médiasztárnak számított az Egyesült Államokban. Saját főzőműsora volt, emellett több nagyobb tévécsatornánál is állandó vendégnek számított. A hírek alapján a gyilkosság a család otthonában történt egy nagyobb veszekedést követően. McCann először a saját testvérét szúrkálta halálra, majd az édesanyjával is végzett. Miután felhívta a rendőrséget kést ragadott, és többször is megsebezte magát - írja a Mirror.

Forrás: Facebook/Stacy Fawcett

Bár a mentők hamar kiértek a helyszínre, már egyikük életét sem tudták megmenteni. Az amerikai televíziók több tagját is sokkolta a hír, és mára gyásznapot hirdettek a halott édesanya emlékére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.