Farm Gábor milliókat költött szteroidokra

Forrás: RTL Klub -
farm malac milliók szteroid tápszer Farm Gábor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm vadonatúj lakója - aki eddig milliókat költött szteroidokra - most jobb híján a malactápot dézsmálja, amit táplálékkiegészítőként használ.

Gábor korábban nem csak a természetes szerekkel próbálta növelni az egyébként sem kicsi izmait, a Blikknek a beköltözése előtt elárulta: éveken át vagyonokat költött szteroidokra.

Forrás: RTL Klub

„Az egy dolog, hogy jobban szőrösödtem mindenhol, de sokkal ingerültebbé is váltam, mint kellene, amely miatt a kedvesem is megfenyegetett, hogy szakít velem, ha nem hagyom abba. Végül miatta is döntöttem úgy, hogy felhagyok ezzel, még akkor is, ha egyébként sok testépítő csinálja. Ezután jöttem is rá igazán, mennyit költöttem el ezekre a szerekre, hirtelen lett pénzem kocsira, laptopra, bútorra, nyaralásra. Rájöttem, hogy nem ért ennyit ez az egész, hogy tönkretegyem magam"– mondta Gábor.

George Clooney: "A Vészhelyzetnél jobb sorozat nem létezik" http://www.life.hu/sztarok/20160425-george-clooney-karrier-veszhelyzet-a-szinesz-karrierjet-feldobta-a-sorozat-interju.htmlAz 53 éves színész mindig is arra vágyott, hogy egy sikeres sorozat főszereplője lehessen. Elmondása szerint az amerikai kórházi játékfilmsorozat a karrierje csúcsa volt. TV + Sztárok--Bizonytalan a sorsa Damuék babájánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-bizonytalan-a-sorsa-damuek-babajanak.htmlHamarosan kiengedhetik Damu Rolandék babáját a kórházból, szépen fejlődik, azonban teljesen bizonytalan, hova fog kerülni.TV + Sztárok--"Vancsú in máj rúm” - Kucsera Gábor az új Bikicsunáj!http://www.life.hu/sztarok/20160424-der-heni-szexi-bodyban-vaditott-kucsera-gabor-pedig-bukdacsolt.htmlAz énekesnő a Nagy Duett színpadán mutatta meg tökéletes alakját, hiszen falatnyi ruhában ropta a táncot. TV + Sztárok--Plasztika, vagy snapchatfilter? Zimány Linda arca nagyon durván eltorzulthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-zimany-linda-ugyved-es-modell-arca-nagyon-durvan-eltorzult-a-snapchatfiltertol.htmlAz ügyvédként tevékenykedő modellány egy különleges programmal varázsolt magából Angelina Jolie-t; így született meg Angelinda. TV + Sztárok--Brigi elhagyná a Farmot? A lány hazamenetelről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-brigi-az-rtl-klub-farm-szereploje-elhagyna-a-farmot-es-hazamenetelrol-beszelt.htmlBrigi, Dórinak és Norbinak azt mondogatta, hogy haza akar menni, mert nagyon szégyelli magát amiatt, hogy a párbaj utáni bulin mindenkivel csókolózott egy kört.TV + Sztárok--Soha nem látott felvétel: II. Erzsébet kutyái is magánrepülőn utaztakhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-ii-erzsebet-brit-kiralyno-kutyai-maganrepulogepen-utaztak.htmlA 90 éves uralkodó nagy állatbarát, így nem csoda, ha imádott kedvenceinek is a legjobb bánásmódot biztosítja. Lennénk kutyák a királyi családban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.