Megszólalt a Balatonnál megerőszakolt 17 éves lány apja

Forrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou -
nemi erőszak erőszak NANE Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keszthelyi Balaton-parton a hétvégén megtámadtak egy fiatal lányt és barátját. Három férfi volt a támadó, közülük egy megerőszakolta a magatehetetlen lányt, míg a másik kettő segédkezett. Az áldozat apja szólalt meg az ügyben.

A 17 éves lány barátja elszaladt segítségért, így a rendőrök gyakorlatilag tetten érték a férfiakat. A lány semmire nem emlékszik, apja szerint drogot csempészhettek az italába.

Képünk illusztráció Forrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou

"Még nem kaptuk meg az orvosszakértői jelentést, így egyelőre semmiben sem lehetünk biztosak. Még most is reménykedem, hogy nem történt meg az erőszak. A lányom minden­esetre semmire sem emlékszik" - mondta el az apa. Elmesélte, hogy egy buliban voltak a barátaival, ahol valószínűleg belecsempészhettek valamit a lány italába.

Képünk illusztráció Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels

“Nem tudok másra gondolni, csak így történhetett, hogy nem sokkal később már teljesen ki­ütött állapotban volt. Nem igaz, hogy szeretkezni ment az őt védelmező sráccal a strand egy eldugott részére. Miután rosszul lett, levegőzni indult az ismerősével, a szórakozóhelytől nem messze, egy csúszdánál beszélgettek, amikor a három férfi meglepte őket“ - árulta el a Borsnak az apa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.