Amerikából érkezett és Amerikába távozik Dávid a sorozat egyik főszereplője.

A gitáros srác az RTL Klub sorozata előtt már ismert volt zenei körökben. Annak idején a tengerentúlon egy világhírű amerikai bandával a Nevemore-ral is turnézott.

Forrás: RTL Klub

„Az egy álomszerű story volt, amit a mai napig nem tudok felfogni. Az egyik gitáros a Megadeath-be került, én pedig átvehettem a helyét azok után, hogy kiküldtem pár videót magamról." – mondta a hosszú hajú zenész fiú.

Hazatérése után az ÉNB mellett a Leander Rising nevű magyar zenekarban is nyúzta a húrokat, de az elmúlt évek egyik legígéretesebb magyar rock formációja tavaly váratlanul feloszlott.

„Visszatekintve az elmúlt 2,5 évre, tényleg olyan, mintha egy pillanat lett volna, de mégis rengeteg olyan dolog történt velem, amit soha nem fogok elfelejteni. Az egyik ilyen kedvenc történetem, amikor Lali születésnapján elmentünk tankot vezetni, de ő megsértődött valamin, lidérckedett az erdőben, közben én meg átmentem tankkal azon az autón, amin neki kellett volna. De az én születésnapom is emlékezetesre sikeredett, hiszen a barátnőm Milla a saját lakásomban kikötözött és fogvatartott." – tette hozzá nevetve Dávid, aki meghatódott, hogy a búcsúbulijára milyen sokan elmentek.

„Remélem a nézők jó szívvel emlékeznek majd rám, de most ismét csak a zenére koncentrálok. A saját szólólemezemen dolgozok és visszatérek Amerikába, hogy a zenei karrierem építsem. Több zenekartól van ajánlatom, lehet, hogy júliusban már a Sanctuary nevű formációval turnézom. A többieknek pedig azt kívánom, hogy legyenek boldogok és csinálják azt, ami nekik a legjobb, én is azt teszem!" – mondta Dávid

Így jógázik ÉNB Dávid

Jógával leptük meg az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait – a Life.hu cikkében megnézheted, hogyan teljesítettek.