lejárt szavatosságú élelmiszer vécé pékség Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi tulajdonú, budapesti pékséget záratott be a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Legkisebb baj az volt, hogy lejárt alapanyagokból dolgoztak.

Undorító körülmények között készítették a pékségben a különböző árukat. Az illemhely, és az előkészítő részleg egy légtérben volt. A koszos, takarítatlan üzemben a padozat zsíros, a falak szennyezettek, a padlólapok töredezettek voltak, a kézmosónál nem volt meleg víz és a kézfertőtlenítőszer is hiányzott.

Képünk illusztráció Forrás: AFP

A hulladéktároló edényeket az előkészítő helyiségen vitték keresztül,

a hűtő kondenzvize pedig folyamatosan beszennyezte az alapanyagnak számító szalonna szeleteket.

Emellett az előírt dokumentációkat sem vezették. Az üzemben több mint 150 kilogramm jelöletlen, nem nyomon követhető, valamint lejárt és kondenzvízzel szennyezett alapanyagot és ezekből készült készterméket találtak az ellenőrök.

Az üzem működését azonnali hatállyal felfüggesztette a Nébih,

az eljárás folyamatban van, az ügyben mintegy 1 millió forint bírság várható.

Egy 81 éves asszonyt erőszakolt meg egy pomázi férfihttp://www.life.hu/news/20160513-egy-81-eves-asszonyt-eroszakolt-meg-egy-pomazi-ferfi.htmlBetört a házába, összeverte, majd megerőszakolta az ott élő 81 éves asszonyt a pomázi férfi, akinek 15 ezer forintot sikerült megszereznie áldozatától. News--Kiss László egyik bűntársa perrel fenyegethttp://www.life.hu/news/20160513-kiss-laszlo-ugye-nem-csitul-egykori-uszotarsa-l-laszlo-szerint-megsertettek-a-becsuletet.htmlPerrel fenyegeti az egyik napilapot Kiss László egykori úszótársa. A Bors azt írta, hogy fiúk is lehettek az áldozataik között, ezzel pedig L. László szerint megsértették a becsületét. NewsMTI/Földi ImreHihetetlen! Ez a fiú a szemed láttára fog öregedni kerek nyolc évethttp://www.life.hu/news/20160513-ez-a-fiu-a-szemed-lattara-fog-oregedni-kerek-nyolc-evet.htmlHugo Cornellier egy megdöbbentő videóval rukkolt elő! A felvételnek nem ő az ötletazdája, mégis egyike a leglátványosabb átalakulást bemutató videóknak. NewsThinkstockA legmenőbb applikációk - A social médián túlhttp://www.life.hu/news/20160511-a-legmenobb-applikaciok-amikkel-ugyeket-intezhetsz.htmlA közösségi médiák applikációi minden fiatal telefonján megtalálhatók, így egyetlen gombnyomással kapcsolatba léphetünk szeretteinkkel. De a szórakoztató alkalmazások mellett rengeteg hasznos appot is letölthetünk a telefonunkra, amelyeknek hála kényelmesen, az otthoni fotelben ülve intézhetjük hivatalos ügyeinket, és ezáltal időt takaríthatunk meg. News--Tovább küzd az igazáért Demcsák elítélt exférjehttp://www.life.hu/news/20160513-tovabb-kuzd-az-igazaert-demcsak-zsuzsa-elitelt-exferje-kiss-jozsef.htmlAhogy megírtuk, lezárult Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere, ami azért indult, mert a műsorvezető súlyos testi sértéssel, rongálással, és lopással vádolta meg exférjét. A férfit a lopás vádja alól felmentették. Büntetése: pénzbírság. NewsOrigoLajcsi trombitaszóval búcsúztatta az elhunyt TV2-s riportert, Wels Péter Mátyásthttp://www.life.hu/news/20160512-lagzi-lajcsi-is-ott-volt-wels-peter-matyas-temetesen.htmlÖrök nyugalomra helyezték Wels Péter Mátyást, a TV2 volt riporterét a budapesti Farkasréti temetőben. Több családtag, munkatárs, és híresség is részt vett a szomorú eseményen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.