Egyre szexibb Radics Gigi, ám magánélete hétpecsétes titok

Forrás: Facebook/Radics Gigi -
Megasztár énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztárban ismertük meg, itthon sikeres énekesnő, nemrégiben pedig Amerikában töltött 3 hónapot Radics Gigi. Az egykor súlyfelesleggel küszködő kislány a szemünk előtt cseperedett gyönyörű nővé, tehetségét pdig már a tengerentúlon is elismerik. állítja, nem is érti, hogy "salgótarjáni cigánylányként hogy juthatott el ilyen helyekre".  

A Megasztár 6 győztese, Radics Gigi mesélt az Origónak adott nagyinterjút. Szakmai terveiről szívesen beszél és azt is elárulta, szexisebb vonalon megy tovább, ám a magánéletéről azt mondja, nem a nagyközönségre tartozik.

Forrás: Facebook/Radics Gigi

"Nálam a szerelem tabutéma, és szeretném, ha ez a magánügyem maradna. Egyrészt a párom sem szeret annyira szerepelni, másrészt a munkáim miatt szeretnék téma lenni. Szeretném, ha a művészetemmel lennének elfoglalva, és az lenne érdekes, hogy van két új klipem, meg hol lesz a következő koncertem, nem pedig az, hogy együtt vagyunk-e. Könnyen celebbé válnak ma már az énekesek, sokan túl sokat adnak magukból" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.