Kikezdték a hallgatók az új Petőfi Rádiót: “20 percet bírtam hallgatni ebből a borzalomból”

Forrás: Facebook/Petőfi Rádió -
Talpra Magyar felháborodás Harsányi Levente Peller Mariann Szakál Miklós Petőfi Rádió Buda Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Finoman szólva sem tetszik az embereknek, hogy nem Buda Marci ébreszti őket reggelente a Petőfi Rádión. A Talpra Magyart ezentúl Harsányi Levente, Peller Mariann és Szakál Miki vezeti, a hallgatók pedig egyáltalán nincsenek elragadtatva.

A Petőfi Rádió megújulásának eleme, hogy Buda Marci ezentúl nem lesz hallható reggelente a Talpra Magyarban. A változások több magyar zenét ígérnek, ezzel együtt pedig lecserélik a régi szlogent is.

Forrás: Facebook/Petőfi Rádió

A hallgatók nem örülnek, főként annak nem, hogy Buda Marci helyett Peller Mariann, Harsányi Levente és Szakál Miki triója szórakoztatja őket reggelente. Facebookon adtak hangot elégedetlenségüknek, követelik vissza Buda Marcit . "Kedves Petőfi Rádió! Kezdjük az elején. Ez már így nem Talpra magyar!

Egy felkelés vezére volt számunkra, Ő pedig Buda Márton volt.

(...) ez soha nem lesz az Ő műsoruk!! Buda Márton, köszönöm a reggeleket, míg életem részei voltatok minden nap. Már most hiányoztok!" - írta az egyik hozzászóló. Véleményével nem volt egyedül, sőt. Szinte egyetlen kommentben sem dícsérték az új csapatot. "Kétszer megnéztem, hogy tényleg a Petőfire van-e kapcsolva a Rádió...

20 percet bírtam hallgatni ebből a borzalomból... Amíg ez a "csodálatos trió" vezeti a reggeli műsort be sem kapcsolom a rádiót!

És ez NEM a Talpra Magyar, köze sincs hozzá! - fogalmazta meg véleményét egy másik kommentelő, de csaknem mindenkit elszomorított az új felállás.

Visszakövetelik a hallgatók Buda Marcit Forrás: Facebook/Buda Márton

"Le vagyok sújtva.

Azt olvastam, hogy május 30 a Petőfi új szülinapja... Hát szerintem meg a halálának napja...

RIP Petőfi, rengeteg hallgatót vesztesz, és keveset nyersz. Marci műsora nem egy tucat volt.... Ilyen sz@rt bármelyik adón tudok hallgatni" - írta nyers véleményét egy hallgató, de rajta kívül is sokan érzik úgy, hogy ezzel a trióval nem az igazi az ébredés. "Köszönjük, hogy tönkretették a műsort!

Buda Marciék hitelességét ez az erőltetett banda meg sem közelíti.

Remélem, hamar megérzik rossz döntésük hatását a kedves vezetők. Mindenesetre én ezt a műsort ilyen formában SOHA többet" - kommentelte egy mácsik csalódott hallgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.