Súlyos vádak: Kis Grófo állítólag fegyverrel fenyegetőzött

Forrás: Facebook/Kis Grófo -
Kis Grófo verekedés garázdaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatóskirályt és testvérét durva vádakkal illették. Két férfi azt állítja, hogy Kis Grófóék leszorították kocsijukat az útról. 

Kellemes vacsorára indult a két sértett, akik azt állítják, hogy Kis Grófo és testvére leszorította őket az útról, és az este verekedéssel ért véget. Gyigor Zoltán, és barátja azt is állítják, hogy még fegyver is előkerült.

Forrás: Facebook/Kis Grófo

Fenyegetőzések hangzottak el és pofonok csattantak, miután az út szélére szorultak, és kiszálltak az autójukból. A két férfi azt mondta, a temetőbe akarta őket beszorítani Kis Grófo és a testvére. Az esetet követően Gyigor Zoltán és barátja - aki nem vállalta arcát a Fókusz kamerái előtt, mert fél a mulatóskirály rajongóinak haragjától - feljelentést tettek, majd ügyvédet fogadtak.

Garázdaság miatt indult eljárás az ügyben. Gyigor elmondása szerint Kis Grófo is ütött, majd állítólag utasította testvérét, hogy vegyen elő pisztolyt.

Forrás: Pozsonyi Roland

Az egyik sértett szerint a verekedés az ő húga miatt tört ki, aki élettársi viszonyban volt Kis Grófo unokatestvérével. Elmondta, édesapja vásárolt a párnak bútorokat, ékszereket, azonban a kapcsolatuk megromlott, és a lány hazaköltözött. Szerették volna visszakapni azokat a vagyontárgyakat, amiket az ő családjuk vásárolt, és állítják, ezért tört ki a verekedés. Kis Grófo és családja felháborodott a két férfi nyilatkozatán, ők is a rendőrséghez fordultak.

Meztelen masszázs és különleges kényeztetés a szerelemszigeten (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160613-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresoben-intim-kis-harmas-alakult-ki-a-lanyok-krisztiant.htmlLucia, Trixi és Petu mindent eldöntő feladatot kaptak, Krisztiánt kellett elcsábítaniuk, a srác igazi háremben érezhette magát. TV + Sztárok--Így dobták ki a háremből a pucér társkereső szilikoncsodáját (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160613-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-szilikon-csodaja-trixi-repult-a-harembol.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkeresőben, Krisztián kegyetlen feladatot kapott, ki kellett szórnia egy lányt. TV + Sztárok--Pornós Petu végül szexszel győzte le a másik bombanőt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160613-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-a-felnottfilmes-petu-legyozte-rivalisat.htmlAz Ádám keresi Évát felnőttfilmesét vitte magával Krisztián a romantikus randevúra a Szerelem szigetére. Ám az édenkertben jött a letaglózó vallomás. TV + Sztárok--Shane Tusup: "Nézd anya, mit csináltam"http://www.life.hu/sztarok/20160613-hosszu-katinkarol-ir-egy-spanyol-lap-shane-tusup-posztolta-facebook-oldalara.htmlHosszú Katinkáról ír egy spanyol lap, és erre kedvese, Shane Tusup igen érdekes módon hívta fel a magyar úszónő figyelmét.TV + SztárokOrigoSzexi fotósorozat készült a pucér társkereső szereplőirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160613-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-szereploirol-szexi-fotosorozat-keszult.htmlMa este kiderül, hogyan alakul az édes hármas románca, Krisztián enged a kísértésnek, vagy korábbi kiszemeltjét, Petut választja? A szigeten maradt utolsó hármas különleges fotózáson dobta le magáról a ruhát, ezúttal már egy hazai helyszínen. TV + Sztárok--Radics Giginek egy világsztár borult a nyakábahttp://www.life.hu/sztarok/20160613-radics-gigi-enekesnonek-egy-vilagsztar-michael-jackson-koreografusa-borult-a-nyakaba.htmlAz énekesnő Michael Jackson koreográfusával találkozott, aki láthatóan odavolt Gigiért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.