Rengeteg pénzt nyert Aurélio! Szerencsejátékból tartaná el szerelmét

szerencsejáték fogadás VV Aurelio Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világból megismert játékos nemcsak azért nézi az EB-t, mert szereti a focit. Komoly fogadásokat is kötött!

Nem bízza a szerencsére Aurélio a fogadásokat, pontosan tudja, milyen szisztéma szerint kell megtenni a tétet. Eddig be is jött neki a taktika, ugyanis 31 ezer forintból már 150 ezret csinált. Most mindenkit beavat a titkába.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

“Édesapámtól tanultam a legfontosabb szabályt, nem szabad érzelemből fogadni.

Nézzük meg a felkészülési meccsek eredményeit, olvassunk utána a statisztikáknak, és mindig figyeljük a szorzókat!

Azonkívül legyünk biztonsági játékosok, inkább tegyük meg a két esélyt, mint az egy tétet” - meséli Aurélio, aki szerint, ha veszítünk, akkor érdemes pihentetni a fogadásokat, és elég megtenni a minimum tétet, ha nem vagyunk profik. Aurélio magabiztosan kijelentette, hogy kedves párját a szerencsejátékból fogja eltartani. Azt is elárulta, hogy bár szurkol a magyaroknak, nem fogadna rájuk. "Szurkolok a magyaroknak, de nem fogadnék rájuk. Sajnos mind a három csapat erősebb a csoportban, de szurkolok, és ígérem,

ha meccset nyerünk, akkor Dzsudzsák felirattal a hátamon meztelenül fogok végigszaladni a Váci utcán!"

- mondta a Blikknek Aurélio, aki készülhet ígéretének betartására, ugyanis tegnap két góllal nyert a magyar válogatott Ausztria ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.