Nézd meg, hogy szurkolt a magyaroknak a legszexibb énekes

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
foci EB 2016 Freddie Fehérvári Gábor Alfréd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahhoz kétség sem férhet, hogy mostanában Freddie az egyik legsármosabb magyar énekes. Mutatjuk is, ő hogyan szurkolt szerdán a magyar-portugál meccset nézve. 

Fehérvári Gábor Alfréd nagyon büszke Magyarországra, ezt meg is mutatta képmegosztó oldalán. Az énekes egy magyar zászló mögött, kissé borzas hajjal pózol, de meg kell hagyni, így is nagyon szexi!

Forrás: Instagram/Freddiemusicofficial

A hazai celebek tegnap sorra mutatták meg, ki hogyan nézi portugál-magyar meccset. A Vajna-házaspára helyszínen szurkolt, Aleska pedig egy szupercsinos maxiruhában bizonyította be, hogy elegánsan is lehet szorítani a csapatért.

Micsoda fotó! Lilu őrületes dekoltázst villantott http://www.life.hu/sztarok/20160622-lilu-eppen-nyaral-a-musorvezeto-szexi-dekoltazst-villantott-micsoda-kep.htmlA műsorvezető akkor is nagyon jól néz ki, amikor nem festi ki magát. Ezt legújabb fényképe is bizonyítja. TV + SztárokOrigoBajor Lili apja legendás darabjában játszik főszerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160622-bajor-lili-apja-legendas-darabjaban-a-magnas-miskaban-jatszik-foszerepet.htmlBajor Imre lánya a Színművészeti Egyetem harmadéves hallgatójaként bújik egy halhatatlan karakter bőrébe. TV + Sztárok--"Vajna Timinek beszóltak, olyat mondtak…"http://www.life.hu/sztarok/20160622-bulvarrap-vajna-timinek-beszoltak-jakupcsek-gabi-a-toppon-van-liptai-claudia-kis-grofo.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezúttal sem ment el szó nélkül a legizgalmasabb hírek mellett. Senkit nem kímélve, rímbe szedve mondja el az elmúlt hét legfontosabb eseményeit. TV + SztárokOrigoNémetországban kezd új életet Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160622-nemetorszagban-kezd-uj-eletet-molnar-aniko.htmlTöbbek között édesapja tanácsára döntött így. Az egykori valóságshow-szereplő Németországban keres munkát, sminktetoválóként helyezkedne el. TV + Sztárok--ByeAlex: „Volt, akitől bekakáltunk”http://www.life.hu/sztarok/20160621-az-rtl-klub-xfaktor-mentorait-toth-gabit-byealexet-gaspar-lacit-es-puskas-petit-kerdeztuk-az-elso.htmlAz X-Faktor 2016-os évadának válogatója már ezerrel dübörög, így adott volt, hogy a mentorokat kérdezzük az első benyomásokról. TV + Sztárok--Szentesi Éva: „Feladtam volna, ha tudom, egy hónapom van hátra”http://www.life.hu/sztarok/20160620-szentesi-eva-iro-a-mehnyakrakbol-meggyogyult-de-feladta-volna-ha-tudja-egy-honapot-adtak-neki.htmlEgy hamvaiból feléledt főnixlánnyal beszélgettem, aki szó szerint a halál karmai közül tépte ki magát, és édesanyja segítségével legyőzte a méhnyakrákot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.