Végre csöpögtetik a dalokat Beyoncé új albumáról

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
album Jay Z Serena Williams Beyoncé énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét számíthatunk rá, hogy a világ felkapja Beyoncé új vizuális albumát, ami elég erősen utal arra, hogy Jay Z megcsalta az énekesnőt. Az egyik klip nemrég felkerült a legnagyobb videómegosztó oldalra, ráadásul a teniszező, Serena Williams is szexi dögként vonaglik benne.

Mióta az HBO-n leadták Beyoncé legújabb vizuális albumát, a sokatmondó dalszövege miatt az egész világ azon agyalt, hogy pontosan ki is az a bizonyos harmadik, akivel Jay Z félreléphetett, és akit Beyoncé csak úgy nevez, hogy a "széphajú Becky". Ezt követték persze a találgatások is: egyesek szerint Rita Ora, mások szerint pedig Rachel Roy fordult meg a rapper ágyában.

Beyoncé és Jay-Z Forrás: AFP/Neilson Barnard

Az albumról egyébként azt kell tudni, hogy az énekesnő végigmegy egy több lépésből álló gyászperióduson, és a napokban megjelent klip az "Apathy", azaz az "Érzéketlenség" része. A videóban Beyoncé a barátnőivel bulizik, és arról dalol, hogy a legkevésbé sem érdekli a szerelme, majd feltűnik Serena Williams is, akit ennyire szexisen valószínűleg soha többé nem láthatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.