Meghalt Superman első szerelme

film Noel Neill Superman szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
95 éves korában meghalt Noel Neill, filmen ő játszotta elsőként Superman nagy szerelmét, Lois Lanet.

Hosszú betegség után, 95 évesen az arizonai Tucsonban halt meg Noel Neill, az eredeti Lois Lane – közölte jó barátja és menedzsere, Larry Thomas Ward a The Hollywood Reporterrel.

Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Kevin Winter

Neill 1940-től játszott filmekben, majd miután az 1948-as Superman-ben megkapta Lois Lane szerepét, többször alakította a karaktert a történet különféle verzióiban.

Forrás: Mptv / The Kobal Collection

1950-ben az Atom Man vs. Superman-ben is szerepelt, majd az 1952-ben indult, George Reeves-féle sorozatban, az Adventures of Superman-ben is átvette a szerepet Phyllis Coatestól az első évad után.

Elrabolta exfeleségét, majd magára gyújtotta a házát a kocséri férfihttp://www.life.hu/news/20160705-el-ra-bolta-exfe-le-se-get-majd-ma-gara-gyuj-totta-a-hazat-a-ko-c-seri-ferfi.htmlRejtélyes haláleset áldozata lett egy férfi, akinek holttestét a kigyulladt kocséri házában találták meg a tűzoltók. Nagyon valószínű, hogy nem baleset történt. A rendőrség újabb részleteket árult el az ügyről. News--Egy horrorfilmre ült be a moziba, majdnem belehalt - Megkéselték! (18+)http://www.life.hu/news/20160704-egy-horrorfilmre-ult-be-a-moziba-majd-megkeseltek.htmlCsak egy horrorfilmet akart megnézni, de a moziban horrorrá vált az élete: a nyakába, karjába és tüdejébe is beledöfte a kést egy fekete, raszta hajú, 23 év körüli tettes, aki azonnal elmenekült. News--Tömegverekedésbe fulladt egy vízilabdatorna - A játékosok és az edzők is egymásnak estekhttp://www.life.hu/news/20160704-tomegverekedesbe-fulladt-egy-belgradi-vizilabdatorna.htmlHor­vát és görög játékosok csap­tak össze a belgrádi vízilabdatornán, ráadásul meccs közben. Az esetről egy elképesztő videó is készült! News--Meztelenül pancsolt a szökőkútban egy szegedi férfihttp://www.life.hu/news/20160704-meztelenul-pancsolt-a-szokokutban-a-szegedi-ferfi.htmlA kánikula megtette a hatását vasárnap délután: egy helyi férfi nem bírt magával, anyaszült meztelenre vetkőzött és megmártózott a szegedi Széchenyi tér szökőkútjában. News--Íme, a legbizarrabb kozmetikai eszközök; még szép, hogy a japánoktólhttp://www.life.hu/news/20160629-ime-a-legbizarrabb-kozmetikai-eszkozok-meg-szep-hogy-a-japanoktol.htmlA japánok mindig kitalálnak valamit! Nekik hála pedig tátott szájjal gyönyörködhetünk a legújabb őrültségeiken. Következzenek a megdöbbentő kozmetikai termékeik, melyek meghódították a japán piacot! News--Két vonat csapódott egymásnak Texasbanhttp://www.life.hu/news/20160629-ket-vonat-csapodott-egymasnak-texasban.htmlKét tehervonat rohant szemből egymásba, az egyik mozdonyvezető még időben kiugrott. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.