A férje bombázza fenyegető üzenetekkel Khloé Kardashiant

Forrás: E! Online -
Lamar Odom Kardashian fenyegető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lamar Odom kissé túlzásba vitte a rajongást volt felesége, Khloé Kardashian iránt, és többször is megfenyegette. Úgy tűnik, képtelen feldolgozni, hogy a celeblány hetekkel ezelőtt beadta a válókeresetet.

Khloé Kardashian már a távoltartási kérelem benyújtását fontolgatja férje, Lamar Odom ellen, ugyanis a hónapok óta külön élő férfi

fenyegető telefonos üzenetekkel zaklatja.

Lamar Odom és Khloé Kardashian Forrás: E! Online

A valóságshow-sztár néhány hete jelentette be, hogy válni akar, de Lamar még mindig szerelmes Khloé Kardashianba, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a celeb meggondolja magát.

Hoppá! Kylie Jenner a Balatonnál járthttp://www.life.hu/sztarok/20160711-a-vilagsztar-kylie-jenner-a-balatonon-udul.htmlEl sem hisszük, hogy egy mondatban szerepel Kylie Jenner és a Balaton, pedig pontosan ez történt. A világsztár párját, Tygát kísérte el a Balaton Soundra. TV + Sztárok--Óriási csalódás érte Istenes Bencét és Csobot Adélthttp://www.life.hu/sztarok/20160711-oriasi-csalodas-erte-istenes-bencet-es-csobot-adelt.htmlA sztárpár vasárnap még boldogan nézett az esti Eb-döntő elé, ennek örömére pedig Franciaország színeibe bújtak, és egy kedves képpel lepték meg a rajongóikat. A meccs végeredménye azonban beárnyékolta a napjukat... TV + Sztárok--Lewis Hamilton az élet császára: Már is új test melegíti az ágyáthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-lewis-hamilton-rita-oraval-randizik-vagy-megsem.htmlHetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és Lewis Hamilton között. Ám a Forma 1-es sztárt most újabb hírességgel hozták össze, aki nem más, mint Rita Ora. TV + Sztárok--Fásy Zsülike dekoltázsa lenyűgözte a Mokka műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160707-demcsak-zsuzsa-bokja-mindent-elmond-fasy-zsuliett-szepsegerol.htmlA TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa már régóta ismeri Fásy Ádám lányát, ez is hozzájárult ahhoz, hogy kerek-perec kimondta, hogy teljesen lenyűgözte a lány szépsége. TV + Sztárok--Alföldi Róbert: "Nem kell mindenáron színházat vezetnem"http://www.life.hu/sztarok/20160707-alfoldi-robert-oszinten-meselt-a-karrierjerol.htmlA Nemzeti Színház volt igazgatója 2018 végéig nem panaszkodhat, rengeteg felkérést kapott, de őszintén mesélt arról is, hogy bár még csak 49 éves, már az ötvenre gondol. TV + Sztárok--Mi történt? Demi Moore felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160707-mi-tortent-demi-moore-ugy-nez-ki-mint-a-sajat-nagymamaja.htmlÚgy tűnik, mintha az 53 évesen is csodaszép színésznő kicsit elhagyta volna magát, ráadásul pont a divat fővárosában, Párizsban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.