sajtótájékoztató sportoló úszó Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy úszócentrum alapítását jelentette be Hosszú Katinka keddi sajtótájékoztatóján. A világsztár sportoló szeptembertől elhagyja a Vasast, és saját klubja versenyzője lesz.

"Nem az olimpiáról fog szólni ez a sajtótájékoztató, de nem hagyhatom szó nélkül, hogy az emberek több érmet is elvárnak tőlem. Ez sokszor nyomasztó. Rio után is szeretnék példamutató értékeket képviselni. Büszkén jelentjük be, hogy szeptemberben megalapítjuk az Iron Aquatics úszócentrumot. Egy olyan helyet, ahol a sportolók jó hangulatban tudnak készülni az általunk kigondolt módszerekkel. Ez a terv nem az úszópályafutásom végét jelenti, szeretnék ott lenni a 2020-as és esetleg a 2024-es olimpián is" - mondta Hosszú Katinka.

Forrás: Life.hu

A centrum vezetője Darren Ward lesz, aki videóüzenetben üdvözölte az újságírókat, ő jelenleg már Brazíliában van, a riói olimpia helyszínén - hangzott el az úszónő sajtótájékoztatóján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.