Az áramlopás gyanújával előzetes letartóztatásba került zenész akár a hágai Nemzetközi Bíróság is elmenne, hogy tisztázhassa magát, és azért, hogy megkapja az elégtételt.

Galambos Lajost már egy fél éve kiengedték az előzetes letartóztatásból, de a mulatós nem elégszik meg ezzel. Szeretne elégtételt kapni, és ezért akár a hágai Nemzetközi Bíróság is képe elmenni, mert úgy gondolja, megsértették a tisztességes eljáráshoz való jogát.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Galambos Lajos interjújában elmondta, először akkor érezte, hogy felnőtt, amikor elvesztette a szüleit, de most vált azzá igazán, most kezdi megtanulni kiismerni az embereket. Senkire nem haragszik, csak egyetlen dolog vezérli, hogy kiderüljön az igazság. Mint már korábban is elmondta, pontosan tudja, hogy ki volt az, aki ártott neki, és úgy véli, az ő ügye a nemzetközi bíróságon lesz befejezve. Peren kívüli egyezségre nem hajlandó: azért, hogy a gyermekeit meghurcolták, és a feleségét elvitték, nem fog megbocsátani. Szeretné, ha annak is bilincs kerülne a kezére, aki ezt művelte vele - mondta a mulatós a Forever Tv interjújában, aki legutóbb még gyermekverési ügybe is belekeveredett, de kiderült, hogy ellene nem nyomoz a rendőrség.