Félelmetes! Hosszan nézte az otthonában alvó párt a betörő - videó

Forrás: AFP -
felvétel betörő kamera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár mit sem sejtve szunyókált, csak később, a biztonsági kamerájuk felvételeit nézegetve látták meg, hogy egy betörő nézte őket hosszan a lépcsőjük tetejéről.

A chicagói Mackercher and Jordan Buranskas semmit sem észlelt a betörő jelenlétéből. A felvételen látszik, hogy az illetéktelen behatóló még pár percig tévézett is. A férfi összesen 12-15 percet töltött a házban, ahova a tűzlépcsőn felmászva,

a hálószoba ablakán keresztül jutott be.

A kép illusztráció Forrás: AFP

A pár csak később látta meg a biztonsági kamera felvételén, hogy amíg a kanapén aludtak, egy betörő nézte őket a lépcsőjük tetejéről. Hátborzongató!

A betörő egyébként csak a nő pénztárcáját vitte el a házból, semmi mást.

Elfogták a gödöllői, tragédiával végződött rablás gyanúsítottjáthttp://www.life.hu/news/20160729-ez-a-ferfi-lehet-a-godolloi-tragediaval-vegzodott-rablas-gyanusitottja.htmlElhunyt a Turay Ida Színház egyik munkatársa Zsófia: a 24 éves lány meg akarta akadályozni, hogy ellopják autóját, de a tolvaj egy árokba borult a kocsival, ami maga alá temette az áldozatot is. A tettes elmenekült a helyszínről. A férfit a tragédia másnapján, péntek délután elfogták. News--Holttestek, gyilkosok, és Thaiföld: Kukkants be a Halál Múzeumába!http://www.life.hu/news/20160728-holttestek-gyilkosok-es-thaifold-most-bekukkanthatsz-a-halal-muzeumaba.htmlSzokatlan és morbid, ugyanakkor a Halál Múzeuma mégis olyan igényt elégít ki, ami mindannyiunkban ott lappang: a szembenézést a halállal és az elmúlással. Ha készen állsz a látványra, akkor nem kell Bangkokig utaznod, mivel összeállításunk által most betekintést nyerhetsz a a földi túlvilágra. News--Brutális állatkínzás! Élve felgyújtottak egy sünit Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160726-elve-felgyujtottak-egy-sunit-budapesten.htmlKegyetlen állatkínzásról számolt be az Állatmentő Sereg Facebook oldalán: egy sünit élve felgyújtottak. Az állat belehalt a sérüléseibe. NewsOrigoKozsó: "Nyitott vagyok egy kapcsolatra, mint az atom!"http://www.life.hu/news/20160725-kozso-dobta-a-gyogyszereket-es-orvosokat-mert-csajozik.htmlKozso a FEM3 Café-ban mesélt arról, hogy agyműtétje és gerinctörése után változtatni akar. Sőt, most épp barátnőt keres! NewsOrigoEz a férfi annyira leitta magát, hogy egy pláza tetején ébredthttp://www.life.hu/news/20160720-berugott-es-egy-bevasarlokozpont-tetejen-ebredt-a-masnapos-ferfi.htmlHa azt hitted a másnapnál nincs rosszabb, akkor bemutatjuk történetünk főszereplőjét, aki berúgott és a sárga föld helyett egy bevásárlóközpont tetejére itta magát. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.