Showtime Hajdú Péterrel Sarka Kata TV2 Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, teljesen kiszorulhat a TV2-ből Hajdú Péter. A Showtime-nak, több mint valószínű, nem lesz folytatása, de lehet, hogy az Aktív című műsort sem Hajdú cége gyártja majd januártól. A TV2 hivatalosan nem erősítette meg ezeket az információkat, ám Hajdú Péter megszólalt az ügyben. 

"Hajdú Péter lehetőséget kapott a csatornától, hogy a sok évig sikerrel futó, de már elfáradt Frizbi után átüljön egy új produkció, a Showtime műsorvezetői székébe. Eleinte szerette is a közönség, de később már nem hozta a várt nézettséget, ezért ennek biztosan nem lesz folytatása" – nyilatkozta egy TV2-s informátor, ám a csatorna csupán ennyit kommunikált: "A TV2 Csoport őszi műsorairól később adunk tájékoztatást."

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel

Hajdú Péter azonban sokkal beszédesebbnek bizonyult:

én is úgy gondolom, hogy nem lesz folytatás"

"Minden ember élete kerülhet hullámvölgybe, az enyém most oda jutott. A legfontosabb most az, hogy a családomat megmentsem. Azt szeretném, hogy a gyermekeim családban nőjenek fel. Most mindent ennek rendelek alá, és jólesik, hogy a barátaim támogatnak ebben" – tette hozzá Hajdú Péter a Borsnak, akinek házassági válsága Sarka Katával hetek óta borzolja a kedélyeket.

!

Hajdú egyébként már korábban is érezhette, hogy baj lehet, mert a Showtime tavaszi indulása előtt arról beszélt, ezzel a formátummal vagy megalapozza a jövőjét, vagy elvérzik mint műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.