Végre ismét gyönyörködhetünk Katherine Heigl pocakjában

színésznő pocak Katherine Heigl várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós színésznő ismét megmutatta hatalmas, gömbölyödő pocakját, ráadásul Katherine-t a férje is elkísérte a legújabb sorozatának bemutatójára. 

Mióta a színésznő bejelentette terhességét, ez volt az első alkalom, hogy Katherine a fotósok előtt pózolt az egyre nagyobb pocakjával és a férjével.

"Végre beszélhettem a CBS-en induló új sorozatomról a Doubt-ról. Már alig várom, hogy láthassam. Köszönöm a férjemnek, hogy elkísért, és támogat!" - lelkendezett a színésznő az Instagram-oldalán.

Forrás: Instagram

Mint arról beszámoltunk, a színésznő a férjével, Josh Kelleyvel évekkel ezelőtt örökbefogadott két kisgyereket: a most hétéves Naleigh-t és a négyéves Adalaide-et. Az orvosok azonban a család legnagyobb meglepetésére egy igazi örömhírt közöltek pár hónappal ezelőtt az édesanyával: kisbabát hord a szíve alatt.

Elég intim képek készültek Katherine Heiglről és férjéről

Katherine Heigl titkos projekten dolgozott, ráadásul nem is akárkivel: a férjével! A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.