Justin Bieber nem bocsát meg Selena Gomeznek

Forrás: Instagram/justinbieber -
Selena Gomez Justin Bieber Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még közel sincs vége az egykori szerelmespár közötti háborúnak. 

Justin Bieber most elégedett magával: a zenész nem bírta Selena Gomez kritikáját, inkább fogta magát, és hétfő este törölte Instagram oldalát. Mondjuk nem tudjuk, milyen lesz a világ Justin insta képei nélkül, hiszen felmerül a kérdés: hol láthatunk akkor ILYEN fotókat Justinról?

Forrás: Instagram/justinbieber

Visszatérve a lényeghez, Justin és új kedvese, Sofia Richie románcát kikezdték a múlt héten Justin követői, akikhez Selena is csatlakozott. Elindult a párbaj az egykori szerelmesek között, Selena végül elnézést kért, amiért beleszólt a dologba, Justin azonban nem felejt, és inkább törölt mindent a netről. Bennfenntesek szerint Selena pár napja beszélni akar telefonon Justinnal, többször kereste őt,

a zenész azonban nem akar szóba állni a 24 éves sztárral.

A fiú ugyanis azt érzi, Selena nem száll le róla, és azt gondolja, túlságosan is beleártsa magát az ő dolgába...Szegény Justin!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.