Vujity Tvrtkónál betelt a pohár: elege lett az állatkínzásokból, az emiatt érzett dühének pedig hangot is adott.

Vujity Tvrtko a Facebook-oldalán írt arról, hogy kezdeményezni fogja az állatvédelmi törvény szigorítását. Ugyanis már nem bírja tétlenül nézni

a válogatott módszerekkel elkövetett állatkínzásokat.

Forrás: TV2

„Azt javaslom, hogy emberi szabályozást alkalmazzanak bizonyos esetekben, tehát használhassák az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen áldozattal szemben megjelöléseket és büntetési tételeket. Elegem van a gólyával focizó, kiskutyát kalapáccsal agyonverő, bárány szájába purhabot fújó, macska orrába ragasztót nyomó szadisták kegyetlenkedéseiből. És ez nem a világ végén történt, hanem Nógrád megyétől Pestig, Magyarországon! A bestiális kegyetlenkedésekért alapból járjon letöltendő börtön!" – írta Vujity Tvrtko, aki ügyvédek bevonásával kemény lépésekre készül.

Aki állatot öl, annak az ember lesz a következő?
"...Egyszer és mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél" - kissé elcsépeltnek tűnhet Saint-Exupéry idézetével kezdeni egy cikket, azért döntöttem mégis mellette, mert nem is lehetne jobban megfogalmazni azt az igazságot és a társadalom azon kötelességét, amelyet az emberiség a mai napig semmibe vesz. Ez pedig a felelősség: felelősségvállalás magunkért, a környezetünkért és minden élőlényért. A teljes cikket itt elolvashatod!