Renée Zellweger szerelme öngyilkos lett- szörnyű tragédia és gyász

színésznő öngyilkos gyász dráma Renee Zellweger tragédia zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Renée Zellweger egykori szerelmének édesanyja fia drámájáról mesélt. A világsztárral való szakítása után fegyvert fogott és főbe lőtte magát a zenész.

A '90-es évek elején ismerte meg néhai szerelmét a hollywoodi színésznő, akivel öt évig alkottak egy párt . A basszusgitáros Sims Elliot súlyos depresszióval küzdött, majd miután véget ért kapcsolata a színésznővel és kidobták bandáját kiadójuktól, úgy érezte nincs tovább,

fegyvert ragadott és főbe lőtte magát.

Renee Zellweger Forrás: NORTHFOTO/Ben Eade/KGC Photo Agency LLP/Kgc-102

Sims édesanyja, Bonnie hosszú évtizedek után mesélt a történetről: elmondta, hogy a tragédia nem sokkal azután történt, hogy a sztár és a fia szakítottak egymással. Renée Floridába költözött, Sims viszont nem tartott vele. Az orvosok szerint, ha valaki depressziós akkor vannak olyan események, amelyektől csak még rosszabb lesz a betegség, ez történt Simsszel is.-írja a Blikk.

Az akkor 27 éves zenész nem hagyott hátra búcsúlevelet és bár testvére elvette tőle a nála talált fegyvert, szerzett másikat, amivel kioltotta életét.

Renée Zellweger és egykori kedvese édesanyja jó viszonyt ápoltak egymással. A színésznő a tragédia óta minden évben ellátogat Sims sírjához, a temetésén is ő mondott búcsúbeszédet. A tragédia 20 éve történt.

Király Linda gőzerővel készül az új kihívásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-kiraly-linda-uj-kihivasra-keszul-nem-fogyott-le-de-buszken-vallalja-magat-sztarban-sztarban-szerepel.htmlKirály Lindáról köztudott, hogy gyönyörű hangja van és szuper dalokat énekel. Ám nem ezzel kerül újra és újra az újságok hasábjaira, sokkal inkább hízása és fogyása érdekli az embereket. Sokáig zavarta ez az így is dögös énekesőt, de mostanra úgy tűnik megbékélt külsejével, amit nem is fél megmutatni hétről-hétre a Tv2 képernyőjén, különböző karaktereket megformálva. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHosszú idő után újra reflektorfényben Kovácsovics Fruzsinahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-kovacsovics-fruzsina-hosszu-ido-utan-ujra-kepernyore-kerul-kicsi-oriasok-rtl-klub.htmlHosszú időre eltűnt a köztudatból Kovácsovics Fruzsina, a Csillag Születik egykori felfedezettje. A róla szóló utolsó hírek szerint Fruzsi nem kért tovább a celeblétből és az óvónői hivatást választotta. Közösségi oldalán és weboldalán csepegtetett ugyan infókat magáról, mégsem olvashattunk róla a sajtóban... egészen mostanáig, ugyanis új szerepben tér vissza a tévé képernyőjére. TV + SztárokOrigoIsmerd meg Berki Krisztián romantikus oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20160817-ismerd-meg-berki-krisztian-romantikus-oldalat-posztolt-a-sztar-kozossegi-oldalara-kozos-foto.htmlBerki Krisztiánt igazi macsóként ismerhetjük. A celeb nem is nagyon ellenkezik, ha hasonló jelzőkkel illetik őt, sőt szeret is rátenni erre az imidzsre néhány lapáttal. Most viszont olyat tett, amitől a mi állunk is leesett. TV + SztárokOrigoGáspár Győző nem akármilyen szerepben tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160811-gaspar-gyozo-nem-akarmilyen-szerepben-ter-vissza-a-kepernyore-musorvezeto-lesz-a-belevaloban-az-rtl.htmlGáspár Győző hosszú évekig volt látható az Rtl Klub-on, ahol a mindennapjait követhették nyomon a nézők. A showman egy időre eltűnt a képernyőről, most viszont ismét visszatér, méghozzá az Rtl Klub Belevaló Világ című műsor műsorvezetőjeként. TV + SztárokOrigoJustin Bieber fanatikusan rajong a Jóbarátok című sorozatérthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-jusin-bieber-fanatikusan-rajong-a-jobaratok-cimu-sorozatert.htmlImádja a Jóbarátok című amerikai sorozatot Justin Bieber. Az énekes egyenesen rajong a hat New York-i fiatal történeteiért. Ha lazulni akar, megnéz egy-egy részt. TV + SztárokOrigoLángoló szerelmüket a hűs habok sem tudják elfojtani: Debreczeni Zita és Gianni intim fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20160808-gianni-es-debreczeni-zita-nyaralasa-szerelmes-foto-a-hus-habokban.htmlDebreczeni Zita és párja szerelme több mint egy éve töretlen. Aminek szerencsére mi is szemtanúi lehetünk, ugyanis a fotósként elhíresült modell csodás képeket oszt meg nemrégiben feltört közösségi oldalán TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.