Ennyit keresett egy év alatt Babos Tímea: igazi csúcsgázsi!

Babos Tímea tenisz csúcsgázsi fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babos Tímea és Fucsovics Márton közel hatvanmillió forintot keresett az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen. A két sportoló nem panaszkodhat, ha pénzről van szó. 

Márton közel 165 ezer dollárt, vagyis 45,7 millió forintot keresett azzal, hogy egyesben és párosban a legjobb 16 közé jutott, vegyespárosban pedig az amerikai Eric Bu­torac partnereként a második körben búcsúzott.

Forrás: MTI/EPA/Peter Foley

Az MTK-teniszezője ezzel igazi csúcsgázsit hozott össze: átlépte az egymillió dolláros álomhatárt, ami a keresetét illeti. Fucsovics ezzel szemben Grand Slam- főtáblára jutott, és negyvenháromezer dollárral, azaz 12 millió forinttal lett gazdagabb - írja a Bors.

Forrás: Getty Images/2010 Getty Images/Lucas Dawson

Tragédia: agyonvertek egy 18 éves focistáthttp://www.life.hu/news/20160905-10-ferfi-agyonverte-hondurasban-a-18-eves-sergio-mejia-sanchez-nevu-focistat-szombaton.htmlBorzalmas tragédia történt szombaton Hondurasban. A mindössze 18 éves Sergio Mejia Sanchez nevű focista életét vesztette, miután 10 férfi megtámadta. News--Megsüketült a séf, miután megkóstolta a világ legerősebb ételéthttp://www.life.hu/news/20160905-megsuketult-ben-sumadiwiria-miutan-megkostolta-indoneziaban-a-vilag-legerosebb-tesztaetelet.htmlNagyon szeret kísérletezni és új dolgokat megkóstolni a népszerű séf, Ben Sumadiwiria, ám az egyik kulináris élménye nem végződött valami vidáman: ideiglenesen megsüketült. NewsOrigoPresser Gábor: "Somló Tamás halála után zenekarunk többé nem lép fel"http://www.life.hu/news/20160904-presser-gabor-az-lgt-neveben-mondta-hogy-somlo-tamas-halala-utan-nem-lepnek-fel-tobbe.htmlSzívbemarkoló üzenetet tett közzé Facebook-oldalán Presser Gábor.NewsOrigoTrágár feliratú pólóban állt kamerák elé a bemondónőhttp://www.life.hu/news/20160902-tragar-feliratu-poloban-allt-kamerak-ele-a-bemondono-a-redditre-toltottek-fel-a-kepet.htmlEgy bangalore-i tévé bemondónője rendkívül kínos helyzetbe hozta magát. Persze lehet, hogy direkt provokálta a nézőket, de erre nem vennénk mérget. News--Hosszú Katinka megállíthatatlan: Berlinben is tarolt a magyar sportoló http://www.life.hu/news/20160831-hosszu-katinka-harom-szamban-gyozott-arannyal-tavozott-a-magyar-sportolo.htmlHat döntőjéből hármat megnyert Hosszú Katinka a rövid pályás úszóvilágkupa-sorozat második versenyének keddi nyitónapján Berlinben. NewsOrigoKiderült az igazság: elismerte a bíró, hogy elcsalta a magyar birkózó meccsét http://www.life.hu/news/20160901-lorincz-viktor-megkonnyebbulhet-a-sportolo-meccset-allitolag-csunyan-elcsaltak.htmlPéteri László 2014-es aranysípos birkózóbírónak a Lőrincz Viktor meccsén szőnyegelnökként tevékenykedő, szlovén Staniszlav Sernek elárulta, hogy nyomást gyakoroltak rá, hogy a német Denis Kudlát hozza ki győztesnek a riói olimpia bronzmeccsén. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.