Gyász! Mészáros Árpád Zsolt talált rá halott barátjára

halál Mészáros Árpád Zsolt gyász színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínház tagja még gyerek volt, amikor át kellett élnie ezt a szörnyűséget. Bár évek teltek el, ma is rémálmok gyötrik az eset miatt. 

Zsolt a Blikknek elárulta, a vízparti nyaralások mindig felszínre hozzák a régi, fájó emlékeket. A színész fiatalon, egy feladat keretein belül talált rá egy vízbe fúlt barátja holttestére, ami örökre beleégett az emlékezetébe.

Forrás: RTLKLUB

"Gyerekkoromban imádtam a vízi sportokat. Évekig úsztam, illetve rendszeresen jártunk kenuzni Sóstóra. Egy barátunk vízi mentőként dolgozott ott, gyakran besegítettünk neki, és terepszemléztünk csónakkal a környéken. Éppen együtt voltunk, így a forga­táson sem volt idegen a vízi mentés inspirálta feladat. Amikor egy ismerős srác megfulladt, felhevült testtel ugrálhatott a vízbe. Mi találtunk rá a móló­nál, sosem felejtem el, a vízben sétálva egyszer csak éreztem, hogy valami a lábamhoz ér.

Azt hittem, egy darab linóleum, ám rájöttem, hogy az egy emberi test.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.