A Budapesti Operettszínház tagja még gyerek volt, amikor át kellett élnie ezt a szörnyűséget. Bár évek teltek el, ma is rémálmok gyötrik az eset miatt. 

Zsolt a Blikknek elárulta, a vízparti nyaralások mindig felszínre hozzák a régi, fájó emlékeket. A színész fiatalon, egy feladat keretein belül talált rá egy vízbe fúlt barátja holttestére, ami örökre beleégett az emlékezetébe.  

Forrás: RTLKLUB

"Gyerekkoromban imádtam a vízi sportokat. Évekig úsztam, illetve rendszeresen jártunk kenuzni Sóstóra. Egy barátunk vízi mentőként dolgozott ott, gyakran besegítettünk neki, és terepszemléztünk csónakkal a környéken. Éppen együtt voltunk, így a forga­táson sem volt idegen a vízi mentés inspirálta feladat. Amikor egy ismerős srác megfulladt, felhevült testtel ugrálhatott a vízbe. Mi találtunk rá a móló­nál, sosem felejtem el, a vízben sétálva egyszer csak éreztem, hogy valami a lábamhoz ér.

Azt hittem, egy darab linóleum, ám rájöttem, hogy az egy emberi test. Máig megráz a tragédia, tizenhárom, tizennégy éves lehettem, örökre nyomot hagyott bennem az eset" - mesélte a színész.