A Nyerő Páros ezúttal sem volt fordulatoktól és feszültségtől mentes! Kovács Dóri kitálalt a lányoknak kapcsolatáról, amit persze párja is meghallott.

Az már nem újdonság, hogy az Éjjel-Nappal Budapest két sztárját, Kovács Dórit és Király Petit kiutálták a celebvilla lakói. A lányok Dórinak próbálták elmagyarázni, hogy ez elsősorban a párja miatt van, aki sok mindennel egyetértett a hallott érvek közül.

Forrás: Kovács Dóri

Elárulta, hogy köztük ezek a konfliktusok a való életben is megvannak, de ők egy pár, és együtt kell játszaniuk. „Nekünk az egész kapcsolatunk ilyen volt, és nem kevés konfliktus volt mostanában. Az első két-három évben, amíg nagy a szerelem, az ember nem veszi észre a másik hibáját. Volt is vacillálás, hogy bejöjjünk-e ide, és úgy voltunk vele, ez a játék el fogja dönteni, működünk-e együtt" - mondta Dóri, ám ezeket a szavakat bizony már párja, Peti is hallotta, aki rögtön félrehívta a lányt. Sérelmezte, hogy bizalmas dolgokat oszt meg kapcsolatukról, de Dóri szerint ő semmilyen titkot nem árult el. Peti végül megosztotta a saját véleményét a szerelmükről. „Szerintem a kapcsolatunk a legjobb és a legrosszabb is a világon" – mondta az Éjjel-Nappal Budapest sztárja.