Palvin Barbi már a múlt? Ismert modellel randizik Hamilton

Forrás: AFP -
bőrbetegség modell Palvin Barbara Lewis Hamilton Winnie Harlow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma1-es pilóta gyakorlatilag minden héten más modell fejét próbálja elcsavarni. 

Múlt héten még Palvin Barbival bulizottLewis Hamilton; akkor úgy tűnt, felelevenítették a nyári románcukat. Most azonban a magyar szépség kikerült a képből: új választottja a ritka bőrbetegségben szenvedő Winnie Harlowmodell. A fiatalokat a napokban együtt kapták lencsevégre: itt meg is nézheted a róluk készült képeket.

Lewis Hamilton és Winnie Harlow Forrás: AFP

A 22 éves modell és a 31 éves pilóta állítólag tavaly óta ismeri egymást, és idén júliusban keztek randizgatni. Arra azonban nagyon ügyelnek, hogy titokban tartsák románcukat: a pár nappal ezelőtti, GQ Magazin által szervezett díjátadón is csak a szemfüles paparazzik tudták őket lefotózni.

A pár egyik fele sem erősítette meg hivatalosan, hogy együtt vannak, de most úgy tűnik, a pletykák tényleg igazak. Hamilton egyébként is szereti a híres és szép nőket: évekig volt együtt Nicole Scherzingerrel, a szakítás óta pedig kavart Rita Orával,Gigi Hadiddal és Kendall Jennerrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.