Villabalhé! VV Zsolti kiborult és az éjszaka közepén ordítozott

VV Vivi RTL 2 VV Zsolti Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ powered by Big Brother című műsora minden nap tartogat egy kis csemegét. Ezúttal VV Zsolti hívta fel magára a figyelmet kiborulásával.

A hét a gyereknevelés jegyében telik a villában. A villalakók párokba rendeződve nevelik kisbabájukat, aki mint az igazi sír, éhes, alszik és belepiszkít a pelenkába. A villaszülők közül sokan kidőltek már, többen bevalloták, hogy bizony

nincsenek még felkészülve a gyerekvállalásra.

VV Vivien is a rossz szülök táborát erősíti, amin hites párja,

Zsolti teljesen ki is akadt.

Az éjszaka közepén, magából kikelve balhézott a lánnyal, aki szerinte magasról tesz az egész feladatra és emiatt minden az ő nyakába szakad.

Pumped Gabó és párja, Ági: "Nem vagyunk egy hétköznapi pár"http://www.life.hu/sztarok/20160915-pumped-gabo-es-agi-a-nyero-parosban-tuntek-fel-egyutt-eloszor-interjuban-meselnek-kapcsolatukrol.htmlPumped Gabót a tavalyi Balaton Soundon fedezte fel az ország. Nem mindennapi mozgásával mindenkinek feltűnt a tökéletes testű fiú. Azóta pedig igazi celebbé vált. TV + SztárokOrigoTényleg egyszerre vár kisbabát Katalin hercegné és a húga?http://www.life.hu/sztarok/20160915-egyszerre-var-babat-katalin-hercegne-es-huga-pippa.htmlAz OK! Weekly Magazin nem mindennapi hírről számolt be a minap. Állításuk szerint Katalin hercegné és kishúga, Pippa Middleton egyszerre várandósak. TV + Sztárok--Bódi Sylvi forrón szereti - három pasival nyomja egyszerrehttp://www.life.hu/sztarok/20160915-bodi-sylvi-harom-pasival-kacerkodik-egy-foton.htmlBódi Sylvi ezúttal nem a Maldív-szigetekről, vagy egy szörf deszkáról készült fotót posztolt, de igy is legalább annyira leesett az állunk... TV + Sztárok--Kulcsár Edina megkeresi az amerikai álmot?- Miamiba utazott az exkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20160915-kulcsar-edina-es-parja-miamiba-utaztak-nyaralni-keresik-az-amerikai-almot.htmlKulcsár Edina igen dolgos hónapokat tudhat maga mögött, éppen ezért úgy érezte, rá fér már egy kis pihenés. Meg sem állt Miami-ig. TV + SztárokOrigoKemény feladat elé állították a Nyerő Páros sztárjaithttp://www.life.hu/sztarok/20160914-kovacs-dori-a-nyero-paros-egyik-tagja-majdnem-repuloszerencsetlenseget-szenvedett.html A Nyerő Páros című műsor sztárjai újra kemény feladatot kaptak. Többen rosszul lettek. TV + Sztárok--Így babázik VV Vivien!http://www.life.hu/sztarok/20160914-vv-vivien-ujra-hozza-a-formajat-anyava-valt-es-nem-is-akarhogyan-teszi-ezt.htmlVV Vivien eddig sem tétlenkedett a villában, viszont most újabb nem mindennapi sztorik történnek vele, ugyanis gyereke lett... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.