A Hooligans dobosa, Endi a piálásról és a bulizásról vallott

Kiss Endi bulizás ivás alkoholizmus Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két végén égetik a gyertyát: általában ezt gondolja mindenki a rocksztárokról, és a Hooligans dobosa úgy véli, ez így is van. Szerinte, ha nem lennének zenészek, akkor simán alkoholistának hívnák őket.

Betöltötte a 46. életévét is Endi a Hoolignas dobosa, aki a rocksztárok tipikus életét élte. A zenész - akinek a házassága nemrég ment tönkre - soha nem titkolta, hogy mindig benne volt a bulizásban, ő maga fogalmazott úgy egy korábbi nyilatkozatában, hogy az agyát is elitta párszor. Szerinte, ha nem zenészek lennének, akkor simán alkoholistáknak hívnák őket.

Forrás: Red Lemon Media

"Mi rockzenészek, ha nem lenne mellette zenész az ember, akkor egy nagy csomó zenészt úgy hívnának, hogy alkoholista" - mondta Kiss Endi Berki Krisztiánnak és Polyák Lillának. Hozzátette, külföldön megbocsátóbb a közönség, de itthon nem lehet úgy felmenni a színpadra, hogy az ember nincsen teljesen tudatánál. Rengeteget bulizott, de 46 éves korára úgy döntött, egészségesebb életmódot él. Éppen ezért megfogadta, két és fél hónapig egy kortyot sem fog inni!

Szívhez szóló, romantikus képet posztolt Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160927-az-eskuvojukkor-ultetett-farol-posztolt-romantikus-fotot-a-musorvezeto.htmlMegmutatta romantikus arcát a műsorvezető. Az esküvőjükön ültetett fáról posztolt képet Sebestyén Balázs. TV + Sztárok--Szabó Zsófi: "Folyton lesem azt, hogyan tudnék neki megfelelni"http://www.life.hu/sztarok/20160927-szabo-zsofi-megtalalta-a-nagy-ot-a-sztar-szerint-o-mindig-is-onmagat-adja-a-musorban.htmlA csinos műsorvezető és párja, Zsolti bronzérmesként távoztak a Nyerő Páros villájából. Bár a kapcsolatuk nem szenvedett csorbát a műsor alatt, a közösségi oldalakon mégis sok támadás érte őket. TV + Sztárok--Scarlett Johansson nagy dobásra készül: óriási siker lesz a halott vetkőzős fiúról szóló filmje http://www.life.hu/sztarok/20160927-scarlett-johansson-szineszno-a-rock-that-body-cimu-film-forgatasan.htmlA színésznő nevével fémjelzett film jövő nyáron kerül a mozikba. TV + Sztárok--Pikáns ajánlatot kapott Vastag Csaba a Star Academy diákjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-ajanlatot-kapott-a-vastag-csaba-a-star-academy-versenyzojetol.htmlBelepirult Vastag Csaba a Star Acadmey játékosainak vallomásába. A zsűritag bulizni ment be az akadémiára, végül egy megdöbbentő ajánlattal távozott. TV + Sztárok--Wow! Polyák Lilla irtó dögös volt a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-polyak-lilla-irto-dogos-volt-a-szinpadon-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlShakira bőrébe bújt, és igazi bombanő volt a Sztárban Sztár színpadán a magyar énekesnő. TV + Sztárok--Gregor Bernadett magányos? Nincs sok barátja van a színésznőnek http://www.life.hu/sztarok/20160927-gregor-bernadettnek-nincsenek-baratnoi-a-sztar-szerint-keves-ember-all-kozel-hozza.htmlA 44 éves színésznő az elmúlt időben igen keveset szerepel a médiában, ám most újabb interjút adott a magánéletéről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.