Két végén égetik a gyertyát: általában ezt gondolja mindenki a rocksztárokról, és a Hooligans dobosa úgy véli, ez így is van. Szerinte, ha nem lennének zenészek, akkor simán alkoholistának hívnák őket.

Betöltötte a 46. életévét is Endi a Hoolignas dobosa, aki a rocksztárok tipikus életét élte. A zenész - akinek a házassága nemrég ment tönkre - soha nem titkolta, hogy mindig benne volt a bulizásban, ő maga fogalmazott úgy egy korábbi nyilatkozatában, hogy az agyát is elitta párszor. Szerinte, ha nem zenészek lennének, akkor simán alkoholistáknak hívnák őket.

Forrás: Red Lemon Media

"Mi rockzenészek, ha nem lenne mellette zenész az ember, akkor egy nagy csomó zenészt úgy hívnának, hogy alkoholista" - mondta Kiss Endi Berki Krisztiánnak és Polyák Lillának. Hozzátette, külföldön megbocsátóbb a közönség, de itthon nem lehet úgy felmenni a színpadra, hogy az ember nincsen teljesen tudatánál. Rengeteget bulizott, de 46 éves korára úgy döntött, egészségesebb életmódot él. Éppen ezért megfogadta, két és fél hónapig egy kortyot sem fog inni!