Az elmúlt hetekben folyamatosan pletykáltak arról, hogy kivel mikor és mit csinált az énekes. Úgy döntött, tiszta vizet ön a pohárba. 

Vastag Csaba a Story magazinnak arról beszélt, hogy az utóbbi időben annyi minden jelent meg róla, és annyi emberrel hozták összefüggésbe, hogy elege lett. A Star Academy tanárát valószínűleg az borította ki, hogy többen arról cikkeztek, hogy az exével csalja meg a jelenlegi kedvesét. 
"Húztam egy vonalat, és nem akarok többé a párkapcsolataimról beszélni. 

Forrás: EVA/Eva

Úgy nem lehet élni az életed, hogy folyamatosan azon görcsölsz, mikor ki lát. Próbálok ezzel már nem foglalkozni. Szoktam bulizni, miért tagadnám,  nekem is el kell engednem magam,  aki az ilyesmit tagadja, az hazudik. Nem fogok bujkálni. Persze azért néha jó elrejtőzni a kíváncsiskodók elől. Régebben az is gyakran előfordult, hogy túlságosan gyorsan, indulatból reagáltam a nyilvánosság előtt egy-egy kérdésre. Azóta megtanultam, hogy nem érdemes hirtelen felindulásból nyilatkozni,  át kell gondolni a dolgokat. Nem szabad semmit sem a pillanat hevében tenni, az rossz tanácsadó" – magyarázta döntését a magazinnak.