Kocsis Zoltán betegség miatt lemondta több koncertjét

Forrás: Nemzeti Filharmonikusok -
betegség fellépés Kocsis Zoltán énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi hangversenykörútjait és hazai fellépéseinek nagy részét lemondja Kocsis Zoltán zongoraművész és karmester, orvosai ugyanis néhány hónapos pihenést írtak elő számára - közölte a Nemzeti Filharmonikus Zenekar. 

A közleményben azt írják, hogy bár Kocsis Zoltán szerencsésen felépült szív- és aortaműtétjéből, de túl nagy intenzitással vetette bele magát a munkába, mielőtt szervezete teljesen regenerálódott volna. "Nem zárható ki, hogy ennek következtében ismét egészségi problémái adódtak, így orvosai utasítására a gyógyulása érdekében néhány hónapon át szigorú pihenésre és teljes nyugalomra van szüksége, hogy aztán ismét a tőle megszokott odaadással végezhesse munkáját" - írta a zenekar.

Forrás: Nemzeti Filharmonikusok

Kocsis Zoltán nem szakad el teljesen a munkától, de külföldi hangversenykörútjait és hazai fellépéseinek nagy részét lemondja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.