Magyar Vízilabda Szövetség lemondott Benedek Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány perccel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bendek Tibor szövetségi kapitány többé nem kívánja betölteni 2013 óta ellátott posztját. Azt egyelőre nem tudni, ki veszi át helyét a vizilabda szövetségnél.

A Magyar Vizilabda Szövetség hivatalos honlapján néhány perce olvastuk azt a közleményt, melyben a szakma és Benedek Tibor arról tájékoztatja a sportág szerelmeseit, hogy januártól nem ő fogja betölteni a szövetségi kapitány szerepét.

Belgrád, 2016. január 23. Benedek Tibor szövetségi kapitány a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Az elmúlt hetekben mérlegeltem a mögöttünk hagyott időszakot, valamint többször is egyeztettem a szövetség elnökével, Kemény Dénessel. Szeretném megköszönni az elmúlt évek munkáját és bizalmát mind a szövetség vezetésének, mind az MVLSZ elnökének. Köszönöm a munkát a stábom tagjainak és a játékosoknak is. Január 1-jével már nem én látom el a kapitányi feladatokat" – fogalmazott Benedek Tibor.

Az MVLSZ október 22-én tartja tisztújító közgyűlését, az ott megalakuló elnökség az ősz folyamán fog dönteni a férfi szövetségi kapitány személyéről.- olvasható a szövetség honlapján.

Szinetár Dóra ma már nem fél nemet mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-szinetar-dora-ma-mar-nem-fel-kimondani-amit-gondol-es-igyekszik-ellazulni.htmlA csinos színésznő hamarosan világkörüli turnéra indul a Shrek musicallel, ám mint mondja annyiszor fogja eljátszani Fiona szerepét, ahányszor a kislánya, Zorka engedi neki. Szinetár Dóra mára megtanult nemet mondani, hiszen számára egyértelműen a család az első. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó megtanult férfiként élni- törékeny testben erős nő lakikhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-keresztes-ildiko-eros-nokent-el-sokszor-kivanta-barcsak-ferfi-lehetne.htmlKeresztes Ildikó az ország legszexibb hangú rockénekesnője. Törékeny testalkata és bájos mosolya mögött azonban egy igazi kemény férfi ereje lakozik. TV + Sztárok--VV Gina könnyek között fedte fel családi tragédiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-vv-gina-szornyu-tragediajarol-meselt.htmlVV Lóri váratlan távozása után VV Gina vette át a helyét a játékban. Egy összeszokott csapatba érkezett a fiatal lány, és egyelőre még nem találja a helyét a többiek között. Tivynek elmesélte, miért nem tud nyitni a többiek felé. Szörnyű tragédiáról vallott a lány. TV + SztárokOrigoUma Thurman távoltartási végzést kért magyar származású exe ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-uma-thurman-tavoltartasi-kerelmet-nyujtott-be-magyar-szarmazasu-exe-ellen-gyereket-akarja-vedeni.htmlUma Thurman és magyar származású kedvese között elfajult a viszony. A színésznő még távoltartási kérelmet is benyújtott a bíróságon. TV + Sztárok--Micsoda? Vajna Timi chippendale show-ra vitte nagymamájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-vajna-timi-chippandale-showra-vitte-idos-nagymamajat.htmlVajna Timi nem mindennapi életet él, amit most nagymamájával is megosztott: chippendale show-ra vitte az idős hölgyet, aki szemmel láthatóan élvezte a hiányos öltözetű férfiak gyűrűjét. TV + Sztárok--Válik Anglia leggazdagabb párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161006-valik-richard-caring-anglia-leggazdagabb-embere-vajon-mi-lesz-a-vagyonnal.htmlAzt hihettük, Brad Pitt és Angelina Jolie érdemli ki az év válása címet, ám úgy tűnik megérkeztek a brit trónbitorlók. Anglia leggazdagabb embere, a mérhetetlen vagyonnal rendelkező Richard Caring is elhagyja feleségét... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.