Emily Ratajkowski többet posztol popsijáról, mint Kim Kardashian

Forrás: Instagram/emrata -
popsi sztárok Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexibbnél szexibb popsis fotók sorakoznak Emily Ratajkowski Instagram-oldalán. Ha a modellnek az volt a célja, hogy felvegye a popóversenyt Kim Kardashiannal, akkor kimondhatjuk: ő győzött. 

A nem kifejezetten sok filmben látott, és leginkább brutálszexi fenekéről és méretes, formás cicijeiről ismert Emily Ratajkowski egy újabb nagyon dögös képpel mutatta meg, hogy bizony valószínűleg ő Hollywood legszebb hátsóinak egyik birtokosa.

Forrás: Instagram/emrata

Emily pasijával, Jeff Magiddal napfürdőzött a hétvégén a malibui tengerparton, így nem hagyhatta ki, hogy megörökítsék popsiját, egy szál bikiniben. Tény, hogy Emily hátsója irigylésre méltó, de lassan már kicsit unalmas ez a rengeteg félpucér kép. Bár Kim Kardashian is felfüggesztette most a posztolást- vajon Emilyt mi viszi majd rá erre?

Ahhoz kétség sem férhet, hogy Emily megnyerte a genetikai lottóötöst, ám nem árt tudni, hogy bizony edzeni is kell a kerek idomokért. Korábban itt és itt mutattuk meg kedvenc farizom gyakorlatainkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.