Elvis Presley Michael Jackson pedofil molesztálás Woody Allen Morgan Freeman Stephen Collins sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatás, pedofília, később pedig házasság – van olyan híresség, aki végigjárta ezt a három lépést. Bár a rajongók közül sokan példaképként tekintenek rájuk, az évek alatt több sztárban is csalódniuk kellett. Volt olyan színész, akiről sok évvel később derült ki a szörnyű igazság, amely nemcsak a magánéletét, de a karrierjét is tönkretette. Íme, Hollywood legismertebb erőszaktevői.

Stephen Collins

A Hetedik mennyország egyik főszereplője még 2012-ben vallotta be válófélben lévő feleségének, Faye Grantnek, hogy évekkel ezelőtt kislányokat molesztált, vagy éppen mutogatta magát nekik, majd elmentek egy terapeutához, ahol a nő titokban rögzítette a beszélgetést. A beszélgetést 2014-ben a New York-i rendőrség is meghallgatta, és azonnal foglalkozni kezdett az üggyel, sőt a hatóság jelezte, hogy Collins egyik lehetséges áldozata már 2012-ben jelentette a molesztálást. A lány a zaklatás idején 11 éves volt, ráadásul a színész első feleségének rokona. Később Stephen a People magazinnak eljuttatott közleményben reagált a vádakra:

Negyven évvel ezelőtt szörnyű dolgokat tettem, amit mélyen megbántam. Azóta is azon dolgozom, hogy sikerüljön vezekelnem”

.

Forrás: AFP

Michael Jackson

A pop királyának nevezett énekes első gyermekzaklatási ügye 1993-ban került napvilágra, melyben egy 13 éves fiú, Jordan Chandler volt a sértett. A sztár halála után az akkor már felnőtt fiú visszavonta a vádakat, hiszen elmondása szerint gyermekként csak azért mondta ezeket a dolgokat, mert édesapja egy nagyobb összeget akart kicsikarni az énekestől. Ám ezenkívül sok más eset is nyilvánosságra került az elmúlt évek során.

Az eddig eltitkolt FBI-aktákból állítólag egyértelműen kiderül, hogy Jacko pedofil volt.

Sok esetben a szülők tisztában voltak vele, hogy gyermeküket molesztálja a sztár, de amikor ők panaszkodni kezdtek, az énekes vagy az általa felbérelt magánnyomozó mindig fizetett, és így nyugodtan élhette tovább az életét a sztár. A most 37 éves James Safechuck ennél is tovább ment: ő azt állította, hogy annak idején Jacko még „feleségül is vette” egy saját bizarr titkos esküvőn, amelyről a király még házassági okiratot is kiállított.

Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Woody Allen

A most 80 éves rendező élete mindig is hemzsegett a botrányoktól. 1969-ben a sztár elvált második feleségétől, majd Mia Farrow-val került közelebbi kapcsolatba, akitől egy fia is született.

A színésznő a hírek szerint akkor gyűlölte meg a rendezőt, amikor egy súlyos titokra derült fény.

Mia 1992-ben leplezte le Allent: a vád szerint örökbe fogadott gyermekei közül a rendező a még középiskolás Soon-Yivel, sőt, másik örökbe fogadott kislányával, Dylannel is szexuális kapcsolatba került. Bár akkor a hír szó szerint sokkolta a világot, Allen később mégis felvállalta a dolgot. 1997-ben feleségül vette Soon-Yit, akivel ma már két gyermeket nevelnek.

Woody Allen és lánya, azaz felesége, Soon-Yi Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Elvis Presley

A legendás énekes még a németországi katonáskodása alatt szeretett bele az akkor 13 éves Priscilla Presley-be. A sztár nyolc évig udvarolt a lánynak, majd 1967. május 1-jén feleségül vette. A kapcsolatból később egy gyermek született. Elvis és Priscilla 1973-ban elváltak, ami a hírek szerint nem volt véletlen. Korábban több olyan pletyka is felröppent a sztárral kapcsolatban, hogy előszeretettel flörtöl női színészpartnereivel, akik közül többen kiskorúak voltak. Bár a Király már 39 éve halott, a lemezei még most is elképesztően fogynak. Becslések szerint már 500 milliónál is több korongja kelt el szerte a vi­lá­gon.

Forrás: AFP

Morgan Freeman

Sok rajongó mélyen csalódott az Oscar-díjas filmlegendában, amikor pár évvel ezelőtt óriási botrányok közepette bejelentette a házasságát, méghozzá a saját mostohaunokájával.

Bár vérségi kötelék nem volt köztük, a közvéleményt így is sokkolta a dolog.

A színész a románc kezdetekor a hatvanas éveit taposta, unokája pedig ekkor még csak tizenhat éves volt. A sztár első felesége állítólag azért vált el Freemantől, mert fény derült a bizarr kapcsolatra. A románc azonban nem tartott sokáig: a lányt, E'Dena Hinest 2015-ben halálra késelték egy manhattani utcán.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.