Győzött a szerelem Gájer Bálint életében, leánykérés lett a szakításból

esküvő lánykérés szerelem Gájer Bálint énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas vívódás után komoly döntést hozott Gájer Bálint és kedvese: együtt szeretnék leélni az életüket.

Gájer Bálint eljegyezte szerelmét, Ötvös Brigittát, pedig nem régen még a szakításukkal kapcsolatos híreket olvashattuk. Mi változott vajon?

„Volt néhány hullámvölgy az életünkben, de végül kiderült, hogy nem tudunk egymás nélkül létezni." – vallotta be Bálint a Blikknek. A döntés meghozatalához nagyban hozzájárult Brigi határozott viselkedése, aki döntéshelyzet elé állította az énekest. A férfi rövid gondolkodási idő után ráébredt, hogy Brigi az a nő, akivel szeretne megöregedni, ám mindeközben azzal is tisztában volt, hogy magasabb szintre kell emelniük a kapcsolatukat, ha komolyan gondolják a közös jövőt. Bálint ezt követően megvette a gyűrűt, és randevúra hívta párját.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

„Egy kabrióval érkezett elém, mert pontosan tudta, hogy régi vágyam egy ilyen autóval kirándulni. Gyömrőre mentünk, arra a helyre, ahol korábban megismerkedtünk. Jól szórakoztunk, ebédeltünk, amikor Bálint egy lakáskulcsot vett elő, és arra kért, költözzek oda. Pont úgy viselkedett, mint bármikor azelőtt, de éreztem, valami feszültséget a levegőben. Ekkor még nem tudtam mi az oka." – mesélte izgatottan az eseményeket Brigi.

Vacsorázás közben Bálint letérdelt a gyűrűvel, Brigi pedig

azonnal igent mondott.

Az újdonsült menyasszony bevallotta, hogy nem tud pontosan visszaemlékezni milyen mondatok hangoztak el akkor, viszont Bálint határozott és összeszedett viselkedése olyan megnyerő volt, hogy habozás nélkül rábólintott a leánykérésre.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Elhatározták, hogy a jövőben több időt fordítanak majd egymásra. A karácsonyi időszak kezdete, illetve Bálint új lemezbemutatója is sűrűvé fogja tenni a mindennapjaikat, ezért úgy döntöttek, a jövő évet egy romantikus utazással kezdik, ahol lesz lehetőség kipihenni az év végi fáradalmakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.