A Rock and Roll legenda, Phil Collins nemrég szemétládának titulálta magát, mert annak idején megcsalta feleségét, Jill Tavelmant. 

A Genesis frontembere a Channel Seven szombat esti műsorában mesélt arról, hogy bizony megbánta a megcsalást, ami második házasságának végéhez vezetett. "Azt tettem, amit a szívem diktált. De végül minden a visszájára fordult, egy szemétláda voltam" - mesélte a 65 éves legenda.

Phil CollinsForrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West

Collins szelemi élete egyébként cseppet sem unalmas: ugyan 2008-ban elvált harmadik feleségétől, Orianne Cevey-től, egy ideje újra együtt vannak. "Ismét a harmadik feleségemmel vagyok, ezt pedig az emberek elég furcsának találják. Szerintem azonban ez csodás. Elváltam...Egy halom pénzt kifizettem...Aztán viszont rájöttünk, mekkora hiba volt, most újra együtt vagyunk, és minden remek - mesélte Phil Collins. 

Phil és Orianne szerelmi története egyébként 1994-ben kezdődött, amikor elég ronda körülmények között vált el a zenész Jilltől. Amikor Orianne-t megismerte, a lány még csak 21 éves volt. Két évvel később vált el Phil és Jill, ami a zenésznek 30 millió dollárjába került - akkoriban arról szólt a fáma, hogy a zenész a válási szándékát faxon küldte el feleségének...