Phil Collins: "Egy szemétláda voltam"

Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West -
Phil Collins sztárok megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rock and Roll legenda, Phil Collins nemrég szemétládának titulálta magát, mert annak idején megcsalta feleségét, Jill Tavelmant. 

A Genesis frontembere a Channel Seven szombat esti műsorában mesélt arról, hogy bizony megbánta a megcsalást, ami második házasságának végéhez vezetett. "Azt tettem, amit a szívem diktált. De végül minden a visszájára fordult, egy szemétláda voltam" - mesélte a 65 éves legenda.

Phil Collins Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West

Collins szelemi élete egyébként cseppet sem unalmas: ugyan 2008-ban elvált harmadik feleségétől, Orianne Cevey-től, egy ideje újra együtt vannak.

Elváltam...Egy halom pénzt kifizettem...Aztán viszont rájöttünk, mekkora hiba volt, most újra együtt vagyunk, és minden remek

Phil és Orianne szerelmi története egyébként 1994-ben kezdődött, amikor elég ronda körülmények között vált el a zenész Jilltől. Amikor Orianne-t megismerte, a lány még csak 21 éves volt. Két évvel később vált el Phil és Jill, ami a zenésznek 30 millió dollárjába került - akkoriban arról szólt a fáma, hogy a zenész a válási szándékát faxon küldte el feleségének...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.