Halála utána lefagyasztatta testét a 14 éves rákos kislány

Forrás: Youtube/FOX 47 News -
kislány rák hibernáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves brit lány utolsó kívánsága volt, hogy hibernálják testét a halála után. Ügye bíróság elé került.

A lány végakaratában azt írta, hogy nem szeretne meghalni, de tudja, hogy betegsége miatt ez elkerülhetetlen. Bízik abban, hogy a jövőben megtalálják a rák gyógymódját, és akkor felébresztik őt. Utolsó kívánsága az volt, hogy kapjon még egy esélyt.

A hibernálás egyik fázisa Forrás: Youtube/FOX 47 News

A lány ügye azért került bíróság elé, mert elvált szülei nem értettek egyet: az édesanya teljesíteni akarta gyermeke utolsó kívánságát, az édesapa viszont ellenezte azt. A lány írt egy szívhez szóló levelet a bíróságnak, amiben ismertette végakaratát, megindokolta döntését, így számára kedvező ítélet született. A kislány múlt hónapban halt meg, testét az amerikai Cryonics Intézetben tárolják.



Megúszhatja a börtönt a tanárnő, aki terhes lett 13 éves diákjátólhttp://www.life.hu/news/20161118-meguszhatja-a-bortont-a-tanarno-aki-terhes-lett-13-eves-diakjatol-alexandria-vera.htmlAlexandria Vera texasi tanárnő 2015 szeptemberétől viszonyt folytatott 13 éves diákjával. A nőt letartóztatták és vádat emeltek ellene.NewsOrigoMegtalálták a világ legrégebbi műfogsoráthttp://www.life.hu/news/20161118-egy-okori-mufogsorra-bukkantak-olaszorszagban.htmlOlaszországban fedezték fel az első ókori műfogsor maradványait. NewsÍme minden idők 100 legnagyobb hatású fotójahttp://www.life.hu/news/20161118-minden-idok-szaz-legnagyobb-hatasu-fotojat-gyujtotte-ossze-a-time-magazin.htmlRobert Capa, azaz Friedmann Endre két fotója is szerepel a Time magazin által készített válogatásban, amelyben minden idők száz legnagyobb hatású fotója látható. News--Öngyilkos lett a sztárok fodrásza, George Ortizhttp://www.life.hu/news/20161118-ongyilkos-lett-george-ortiz-hajszobrasz.htmlVáratlan hírként ért mindenkit, hogy George Ortiz látható előzmények nélkül a napokban öngyilkosságot követett el. News--Oprah Winfrey csatornájánál zaklatták szexuálisan a nőthttp://www.life.hu/news/20161118-oprah-winfrey-csatornajanal-zaklatta-szexualisan-fonoknoje-rebecca-taylort.htmlFőnöknője rendszeresen zaklatta szexuálisan, és terhessége után diszkriminálta Rebecca Taylort, aki Oprah Winfrey tévécsatornájánál, az Oprah Winfrey Networknél dolgozott. A megalázott alkalmazott perre megy. News--Tudd meg mit árul el rólad az arcformád!http://www.life.hu/news/20161118-arcod-elarulja-hogy-ki-vagy.htmlNézd meg milyen formájú az arcod, és olvasd el milyen típusú ember vagy. News




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.